1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 11 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
11 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

11 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: İşinizle ilgili bazı konularda aksaklık yaşıyor olsanız da kafanıza çok takmayacaksınız. Aklınızda farklı planlar var ve bunları gerçekleştirmek için fırsat bekliyorsunuz. 

BOĞA: Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmeyi tercih edeceksiniz. Aşk hayatınızda yeniliklere hazır olun. Ama her şey biraz da sizin elinizde unutmayın.

İKİZLER: Gündeminiz yeteri kadar yoğunken birde başkalarının sorunları ile uğraşmak istemiyorsunuz. Özellikle yakın çevrenizin ya da ailenizin sizde beklentileri olabilir. 

YENGEÇ: Kendinizi ifade etmek sizin için zor olabilir. Sizden de kaynaklandığını bilmelisiniz. Sinirinize hakim olamadığınız sürece kimsenin sizi anlamasını bekleyemezsiniz.

ASLAN: Tedirginliğiniz önünüzdeki en büyük engel. Çekimser kaldıkça önünüzdeki fırsatları kaçırabiliyorsunuz. Yeteneklerinize güvenin.

BAŞAK: hayal gücünüzün desteği ile yaratıcılığınızla ilgiyi üstünüze toplayabilirsiniz. Aşk hayatınız bir süredir durgun. Kısa süreli ilişkiler size göre değil. 

TERAZİ: Bugün geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz. Aklınızdakileri gerçekleştirmek için en uygun zamanı bekleyebilirsiniz.

AKREP: Çalışma arkadaşlarınızın davranışlarını eleştirirken, aynı hataya siz düşmeyin. Uzun telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz kişiden alacağınız haber sizi düşündürebilir.

YAY: Tekrar birine güvenmek sizin için zor. Zamanı tekrar geriye çeviremeyeceğinize göre geçmişi bir tarafta bırakabilirsiniz. Maddi kazançlarınızı değerlendirmek için arkadaşlarınızın önerilerini dikkate alın.

OĞLAK: Sizi hareketlendirecek haberler alabilirsiniz. İlişkinizde bir sorun çıkmasını istemiyorsunuz. Son zamanlarda yakaladığınız uyumu kaybetmemek için çevrenizde söylenenlere, olup bitenlere kulak asmayın.

KOVA: Sevgilinizin hareketlerinde son günlerde farklılık gözünüzden kaçmayacaktır. Sabırsız olmayın makul bir açıklaması olacaktır.

BALIK: Yakın ilişkiniz olan üstlerinizle fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Kendinizi özgür bırakın ki ilişkinizde özgürleşsin.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.