1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 11 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
11 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

11 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

Koç

Gökyüzü bugün sizlere işinizle ilgili her konuda göstereceğiniz cesaretle başarılı sonuçlar alacağınızı müjdeliyor. Büyük projeleri gerçekleştirebilir, finansal olarak şansınızı akıllıca değerlendirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize biraz daha fazla zaman ayırmalısınız. Bugün her şey aşk hayatınızı güçlendirmek için ilerleyecek.  

Boğa

iş hayatınızda şans rüzgarı sizden yana esmekte. Her işiniz kolaylıkla ilerleyecek ve zengin görüşünüz sayesinde isteklerinizi hayata geçirebileceksiniz. Özel yaşamınızda da güçlü etkiler söz konusu. Belirsizlikler netleşiyor, duygularınızı da kızgınlığınızı da ifade edin. Karşılıklı iletişim, iyi niyet ilişkinizi güçlendirecek çok daha keyifli bir hale getirecektir.  

İkizler

Bugün maddi manevi şans sizden yana. Fakat şansınızı fazla zorlamamalı kısa sürede sahip olduğunuz yüksek enerjiyi başkaları için tüketmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise duygusal tepkilerinizi net bir şekilde ortaya koyabilir, sorunlarınızı çözüme kavuşturabilir, ilişkinizi çok daha keyifli bir hale getirebilirsiniz.  

Yengeç

Bu Gökyüzü size manevi olarak iş ve eğitim hayatınızda olumlu enerjiler yolluyor. Alacağınız haberleri iyi değerlendirmeli ve çağrıldığınız görüşmeleri ertelemeden hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise günün ilk saatlerinde gerginlikler yaşanabilir, sağ duyulu davranıp sessiz kalmalı akşam üzerinden itibaren her şey yoluna girecektir.

Aslan

Gökyüzü bugün sizleri maddi konularda her türlü riskten uzak durmanız için uyarıyor. Yeni tanıdığınız insanlarla iş yapmaktan uzak durun. Kayıplarınız maddi olarak oldukça büyük olabilir. Özel yaşamınızda da tahammülünüzü zorlayacak eş ya da sevgilinize karşı rahatsızlığınızı ifade edin ve daha fazla üzerinize gelmemesi gerektiğini anlamasını sağlayın.  

Başak

Gökyüzü bugün ailenizi ilgilendiren maddi konularda şansın sizden yana olduğunu söylüyor. Uzun zamandır beklediğiniz gelir düzeyinizde ki artış bugün gerçekleşebilir. Özel yaşamınızda da eşinizin iş hayatında sorunların çözüme kavuşması için güçlü insanlardan göreceği destek onunda kendine güvenini güçlendirecek ve ilişkinizde ki streslerden uzaklaşacaksınız.  

Terazi

Bugün yakın çevrenizde bulunan gergin kişilerin sözlü saldırıları ile karşılaşabilir kendinizi savunamayarak üzüleceğiniz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sizlere önerim bugün bu tarz durumlarda bulunduğunuz anda ortamdan uzaklaşın ve sakin kalın. Özel yaşamınızda ise bugün aşka küskünlük etmemeli, birlikte olduğunuz kişiyi değiştirmeye kalkmadan olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmelisiniz.  

Akrep

Bugün maddi konularda hızlı kararlar vermeli fikriniz sorulduğu anda kendinizi ifade ederek yeteneklerinizi ortaya koymalısınız. Başarı yanıbaşınızda sizin yapmanız gereken kendinize güvenmek ve iletişime önem vermek. Özel yaşamınızda ise kırgınlıklarınızı unutturacağınız gelişmeler yaşayarak aşkı kaldığı yerden en güzel hali ile yakalayacaksınız.  

Yay

Bugün resmi bir işle ilgileniyorsanız sorumluluk aldığınız her konuda ihmalkar davranışlar içinde olmamalı, dikkatinizi işinize yoğunlaştırmalısınız. Günün sonunda göstereceğiniz titizlik size sürpriz terfi ya da kazançlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda da ilişkinizdeki kara bulutlar ortadan kalkmaya başlıyor yeter ki inatçı davranışlar içinde olmayın ve geçmişle yaşamayı bir yana bırakın.  

Oğlak

Bugün işbirliği içinde olduğunuz kişilerin finansal konularda verdikleri sözleri yerine getirmemelerinden dolayı zor durumda kalabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise bugün eşinizle ilgili alacağınız olumlu bir haber maddi ya da manevi sevinebilir, onunla gururlanabilirsiniz.  

Kova

Gökyüzü bugün arkadaş ve dostlarınızla sırlarınızı paylaşırken iki kere düşünmeniz gerektiğini söylüyor. Özellikle aşk hayatınızda sizde kalması gerekenleri paylaşırsanız büyük hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz dikkatli davranın. İşinizle ilgili konularda da bugün şanslı haberler alarak sevineceksiniz.  

Balık

Bugün aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler söz konusu.Hayatınızın aşkını bulabilir devam eden beraberliğinizde evlilik kararı alıp ailelerinizle de paylaşabilirsiniz. İş hayatınızda ise bugün size riskler kazançları da beraberinde getirecektir. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.