1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 11. DENİZCİLİK EĞİTİMİ KONSEY TOPLANTISI GAÜ YAPILDI
11. DENİZCİLİK EĞİTİMİ KONSEY TOPLANTISI GAÜ YAPILDI

11. DENİZCİLİK EĞİTİMİ KONSEY TOPLANTISI GAÜ YAPILDI

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), 11’inci Denizcilik Eğitim Konseyi (DEK) Toplantısı’na ev sahipliği yaptı.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), 11’inci Denizcilik Eğitim Konseyi (DEK) Toplantısı’na ev sahipliği yaptı.

GAÜ’den yapılan açıklamaya göre, GAÜ Millenium Binası Senato Kogre Merkezi’nde dün başlayan ve bugün tamamlaman toplantıda 3 Mart 2014 tarihli toplantıda alınan kararlar değerlendirilerek, çalışma grupları oluşturuldu.

11. Denizcilik Eğitimi Konseyi Toplantısı’nın son oturumunda ise çalışma gruplarının raporları sunulurken YÖK ve TC Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yetkililerine sunulacak dokümanlar hazırlandı.

GAÜ Deniz ve Ulaştırma Yüksekokulu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen 11.Denizcilik Eğitimi Konsey Toplantısı’nın açılışında DEK Koordinasyon Kurulu Başkanı Doç.Dr. Ender Asyalı, GAÜ Denizcilik ve Ulaştırma Yüksekokulu Müdürü Kaptan Efdal Safdel, UDH Bakanlığı, Deniz ve İç Sular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin Şevli, GAÜ Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Öner, UDH Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay konuşma yaptı.

Açılışta GAÜ Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Öner tarafından DEK Koordinasyon Kurulu Başkanı Doç.Dr.Ender Asyalı,  UDH Bakanlığı,Deniz ve İç Sular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin Şevli, UDH Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat  Hayri Aka ve YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof.Dr.Durmuş Günay’a  plaket takdim edildi.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.