1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 11 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
11 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

11 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Ne istediğinizden emin olmalı ve acele etmemelisiniz. Birkaç gündür sizi üzen olayları artık kafanızdan atmalı ve günlerinizi keyifle yaşamalısınız.

BOĞA: İlişkinizde sular durulurken daha sakin bir gün geçirmeniz mümkün. Kuruntularınız size sadece zarar veriyor!

İKİZLER: Alışkanlıklarınızı tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Yaşamınızda meydana gelecek olan değişikliklere hazır olun.

YENGEÇ: Gelişen şartlar farklı bir bakış açısıyla yaklaşmayı gerektirirken sizi de tutumunuzu değiştirmeye itebilir, dikkat! Sosyal yaşamınızda bireysel hareket etmek isteyebilirsiniz.

ASLAN: Etkileşimleriniz pozitif yönde ilerliyor. İş ortamında olumlu ve anlayışlı konuşmalarınız bir çok sorunun üstesinden gelmenizde yardımcı olabilir.

BAŞAK: Düşündüklerinizi ortaya koyma tarzınız daha sert bir hale bürünebilir! Sosyal yaşamınızın hareketleniyor oluşu kariyer yaşamınıza da yansıyor.

TERAZİ: Arkadaş çevresinde, iş yaşamınızda da beraber hareket etmek isteyeceğiniz yeni ortaklar belirleyebilirsiniz. Projelerin ve yeni fikirlerin verimlilik göstereceği bir gün.

AKREP: Ruh haliniz daha pozitifken, sosyal çevrenizle ilişkileriniz yoğunlaşıyor. Arkadaş toplantıları, partiler, buluşmalar daha çok gündeminize gelebilir.

YAY: Aile bireyleri tarafından fazla baskı altına alınmaya çalışıldığınızı fark edebilirsiniz. Rahatsızlığınızı dile getirirken kalp kırmamaya özen gösterin.

OĞLAK: Aslında mantıklı birisiniz. Fakat bu gün olaylara mantığınızla yaklaşmak yerine duygusal bir bağ kurmayı tercih ediyorsunuz. Sevgilinizin sizden uzaklaştığını düşünebilirsiniz ama endişeye kapılmayın, bu geçici bir süreç.

KOVA: Özgürce hareket etme isteğiniz artarken öte yandan içerisinde zorluk barındıran konularda daha serbest davranmanız gerekiyor. Aile içinde olabilecek sorunlara karşı daha sakin olun.

BALIK: Gün boyu sakin olacağınız bugünde kendinizi bir anda bulunduğunuz ortamın merkezinde bulabilirsiniz. Bazı gizli konular gündeme gelebilir, bazı haberler sizi şaşırtabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.