1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 11 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
11 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

11 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün diğer insanlarla işbirliği içinde olmak, yanınızda yer alan kişiye uyum sağlamak size de iyi gelecek. Eşinizin sizinle birlikte ya da sizin için yaptığı planlar günü keyifli ve verimli geçirmenize sebep olacak.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugünü biraz rahat ve dinlendirici olan şeylere ayırmak hiç fena olmaz. Yapılacak çok iş ve buna yetecek az zaman olabilir. Ancak bu sizin dinlenmeyi ihmal etmenize sebep olmasın. Pratik çözümler ile hayat daha kolaylaşabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün eğlence yaratmak konusunda şansınız yerinde olacak. Keyif veren uğraşlar, planlar ve kişilerle bir arada olmaya gayret edin. Teklifleriniz karşılık bulacak. Çocuklarla ve hobilerle zaman geçirmek için güzel bir gün.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Evde zaman geçirmek ve ailenize vakit ayırmak için ideal bir tatil günü olabilir. Aile ziyaretleri ve sevdiklerinizle bir arada yapmanız gereken işlere yönelmek de verimli ve mutlu bir gün geçirmenize sebep olabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün hareket halinde olmak iyi gelebilir. Rutinden çok fazla uzaklaşamasanız da sizi biraz canlandıracak kısa gezi ve ziyaretler, telefon ya da internet ile geçirilen zaman, insanlarla iletişim halinde olmak sizi mutlu edecek.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün alış verişe çıkmak isteyebilirsiniz. İhtiyacınız olan şeyleri kolaylıkla bulmak ve hayatınızı kolaylaştıracak şeyleri satın almak için elverişli olabilir. Ancak yine de neye ne kadar harcadığınıza dikkat etmekte fayda var.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün kendi istekleriniz doğrultusunda plan yapmak iyi olabilir. Her zaman eşlik edecek birileri yanınızda olmasa da keyfinizi yerine getirecek ve hatta kendinizi şımartacak aktivitelere zaman ayırmak için ideal bir gün olabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün dış ortamdan uzaklaşma ve sakince kafanızı dinleme ihtiyacınız her zamankinden fazla olacak. Çok fazla hareketli olmanızı gerektiren planlar size göre değil. Sessizliğin size iyi geleceğini belirtin çevrenizdekilere.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Arkadaşlarla bir araya gelme ihtiyacınız fazla. Tek başına kalmak değil de mutlaka insanlarla özellikle de sohbet edebileceğiniz, hızlıca kaynaşabileceğiniz insanlarla bir arada olmak isteğindeyseniz buna yönelik planlar yapın.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün dikkat çekip ilgi odağı haline gelebilen rolü üstleneceksiniz. İnsanlar, uzlaştıran ve arabulucu hallerinize ihtiyaç duyacaklar. Kilitleri açacak ve insanları bir noktada birleştirebilecek bir söz her şeyi düzene sokabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün farklı bir mekana ve her zamankinden farklı insanlara şans tanıyın. Sizi olaylara daha değişik bir pencereden bakmaya sevk eden her şey aynı zamanda da yararlı olacak. Uzaklardan gelen haber ve misafirler de iyi gelebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün emeği, parayı ve sonuçları paylaşmanız gereken durumlar söz konusu olduğunsa adil ve eşit bir dengenin kurulması hem sizin hem de karşınızdaki kişiler için kıymetli olacak. Destek talepleriniz karşılık bulacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.