1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 11 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
11 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

11 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün gelecek planlarınızla ilgili kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte programlar yapabilirsiniz. Gün içinde sosyal sorumluluklar projeleriyle ilgilenebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızdaki karışıklıklar sizi de duygusal olarak dalgalandırıyor olabilir. Ticari konularda şanslısınız.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün iş hayatınızda görünür olmak için elinizden geleni yapabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çalışabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için çalışacaksınız. Gün içinde ailevi konularla da ilgilenebilirsiniz. Duygusal konularda mücadele verebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün yeni şeyler öğrenmek için istekli olabilirsiniz. Farklı konulardaki işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde eksiklikleri tamamlamak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Zihinsel olarak kendinizi hassas hissedebilirsiniz. Duygusal konularda sorumluluk almak isteyebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Finansal konularda endişe duyduğunuz olaylar gelişebilir. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Banka işlerinizle ilgilenmek için uygun bir gün. Sorumlu olduğunuz işlerinizi düzenlemek ve daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün eşinizle ilgili konularda hassaslaşabilirsiniz. Karşıt fikirlerle uğraşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular üzerinde daha fazla çalışmanız gerekebilir. Düzeltebileceğiniz konularda yeni şeyler üretebilirsiniz. Bazı işlerinizde eksikleri tamamlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Kişisel konular ön plana çıkabilir. Duygusal olarak yıprandığınızı hissedebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün çalışma hayatınızla ilgili koşullarda değişiklikler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı duyarlı olmanızda fayda var. Gün içinde duygusal karmaşalar yaşayabilirsiniz. Kardeşlerinizle paylaşım içinde olmak size iyi gelebilir. Hayalleriniz için mücadele edebilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullandığınız işlerinizde yoğunluk olabilir. Çocuklarınızla ilgili meşguliyetleriniz artabilir. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Aynı gruptan kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Ticari konularda kısmetli bir gündesiniz. Mücadelenizi yanlış yerlere yapmayın.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Ev hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Ailevi konularda yeni tutumlar belirlemeniz gereken koşullar oluşabilir. Kendi düşüncelerinizi ortaya koyabilirsiniz. Evinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Yeni kararlar almak için acele etmeyin. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları düzenlemek isteyebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün yoğun bir gün olabilir. İletişimde olduğunuz kişilerden size işler gelebilir. Uzun zamandır istediğiniz bir konuda eğitim alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konularda daha aktif davranmanız gerekebilir. Yeni haberler gündeminizi etkileyebilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün parasal konular sizi meşgul edebilir. Gün içinde işlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Finansal anlamda mücadele etmekte zorlanabilirsiniz. Teknik konuları çözmek için fırsatlar gündeme gelebilir. İstediğiniz eğitimleri düzenleyebilirsiniz. Aşk hayatınızdaki eski konular sizi biraz zorlayabilir. Duygusal olarak sorumluluk alabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün kişisel anlamda daha ön planda olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hassas olduğunuz konular ön plana çıkabilir. Bazı konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerde fedakarlık yapmanız gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Bazı işlerinizde aksamalar olabilir. İkili ilişkilerinizi istediğiniz gibi yönetemediğinizi hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için zaman harcayabilirsiniz. Eğitimler gündeme gelebilir. Çalışma hayatınızda daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.