1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 11 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
11 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

11 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Hırslarınıza yenik düşebilirsiniz dikkat edin. Her şeyi başarmak zorunda değilsiniz. Manevi anlamda yorgun ve yorucu bir gün geçirebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat!

BOĞA: Yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bugünde enerjiniz çok yüksek. Hafta sonuna doğru beraber yoğunluğunuz artabilir.

İKİZLER:  İçinize kapanmak, hiçbir şey yapmamak isteyebilirsiniz. Ancak bu duygularınız geçici olacaktır. Kafanızı meşgul edecek uğraşlar bulmalısınız. Hayata biraz da olumlu bakmalısınız.

YENGEÇ: Bugün kendinizi oldukça moralli hissedeceksiniz. Konuşmalarınız ve tavırlarınızla çevrenizdeki kişileri mutlu edeceksiniz. Ailenizle birlikte geçmişe yönelik konuşmalar yapabilir ve hoşça vakit geçirebilirsiniz.

ASLAN: Bugün gereksiz bir gerginlik içinde olabilirsiniz. Yaşadığınız hayatı, ilişkinizi, işinizi sorgulayabilirsiniz. Bunun sonucunda içinizde bazı istekler uyanabilir.

BAŞAK: Bu sabah işinize oldukça canlı ve enerjik bir şekilde başlayabilirsiniz. Kendinizi her konuda hazır hissedeceksiniz. Kendinize olan güvenciniz ve inancınız tam. 

TERAZİ: Bugün sabırsız ve tez canlı olacaksınız. Gelişmeler karşısında hemen karar vermeyin, olayların olgunlaşmasını bekleyin. Öte yandan beklediğiniz şeylerin gecikmesi kafanızı karıştırabilir. 

AKREP: Hüzünlü ve olumsuz düşüncelerden sıyrılacağınız bir gün. Sosyal ortamlara girebilir, Kendinizle ilgili ufak değişİkliler yapabilirsiniz. İş hayatında alacağınız beklenmedik sorumluluklar sizi biraz zorlayabilir.

YAY: İş hayatınızda oldukça yoğun bir tempoyla çalışabilirsiniz. Ancak enerjik ve istekli ruh halinizle üstesinden geleceksiniz. İlişkinizde yaşadığınız sorunlarda zamanla çözülüyor.

OĞLAK: Bugün kendinizi farklı hissedebilir, hayatınızdaki bazı şeyleri değiştirmek isteyebilirsiniz. Ertelenmiş seyahat planları tekrar gündeme gelebilir.

KOVA: Bugün yapmaktan zevk duyduğunuz bazı işlerinizle uğraşacaksınız. Hukuksal konularda beklediğiniz olumlu gelişmeler gerçekleşmeyebilir.

BALIK: Bugün şans sizden yana olacak. Attığınız adımları daha sağlam atıyorsunuz bu size kazanç sağlayacak. Çevrenizle olan iletişiminizde eleştirel tavırlardan uzak durmalısınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.