1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 11 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
11 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

11 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün özel ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklar söz konusu olacak. Amacınız gayet yapıcı ve destekleyici bile olsa bundan daha fazlasını bekleyen, sorumluluk yükleyen ilişkiler sebebiyle neşeniz kaçabilir. Fırsat vermeyin.

BOĞA (21 Nisan - 20 Mayıs)

Bugün evde bazı tamirat işleri çıkabilir. Eğer bu tip keyifsiz işleri ben üstlenmek istemiyorum derseniz ucundan tutan ve size el veren bulmakta zorlanabilirsiniz. Konudan rahatsız olan ve şikayetçi olan da sadece sizsiniz.

İKİZLER (21 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün sözleriniz diğer insanlar üzerinde istediğiniz etkiyi bırakmayabilir. İyi niyetle yaptığınız bir tespit ağır eleştiri olarak algılanabilir. Olayların, sonuçlarının olumlu taraflarını görmeye çalışın. Kusurlara takılmayın.

YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün bir ödemeniz ya da birine ileteceğiniz bir para varsa geciktirmemek, ertelememek lehinize olur. Verdiğiniz maddi sözleri yerine getirmeniz gerekecek.Aksi takdirde insanlar üzerinde yarattığınız imaj zedelenebilir.

ASLAN (23 Temmuz - 22 Ağustos)


Bugün haddinden fazla sorumluluk almış ve asıl yapmak istediklerinizden başka ağır yüklerle boğuşmak zorunda kalmış hissedebilirsiniz kendinizi. Kimsenin size zorla bir görev veremeyeceğini kabul ederseniz işler kolaylaşacak.

BAŞAK (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün zihninizi dinlendirmek, günlük hayatın koşturmacası ve keşmekeşinden uzak kalıp rahatlamak size iyi gelecek. Sorumluluklarınızı tamamen ihmal etmediğiniz sürece yoğun tempoya kısa da olsa bir mola vermek iyi gelebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim )

Bugün gireceğiniz kalabalık ortamlarda kendinizi anlaşılmıyor ve dışlanmış hissetme riskiniz var. Geri planda kalmayı tercih ederseniz ışığınızı fark etmeyebilirler. Hem susup hem de neden beni dinlemiyorlar demeyin.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

İşlerin yoğunluğu sebebiyle canınız sıkılabilir. Neden bu kadar çok çalışmak zorundayım dememek lazım. Hele ki takdir ile doğru orantılı çalışma temposu bugün size göre değil. Elinden gelenin en iyisi için uğraş diyor gökyüzü.

YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün tanıtım, reklam, pazarlama, yayıncılık, internet, hukuk, eğitim bağlantılı işleriniz zorluklarla mücadele etmeyi gerektirecek. Sorular, engeller beklemediğiniz yerlerden gelecek. Tedbirli olmak kadar sabırlı olmak da şart.

OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Paylaşımlar ve destek alış verişleri konularında istediğiniz verimi alamayabilirsiniz. Her zaman yanınızda yer alan, daha önce belki de defalarca el verdiğiniz bir dost ile benzer bir mevzu nedeniyle aranıza duvarlar girmesin.

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün isteseniz de işbirliğine yatkın olmayacaksınız. Birlikte alınması gereken sorumluluğu paylaşmaya gönüllü olmayan insanlara zorla bir takım görevler verme şansınız yok. Eşitlik ısrarı yerine işin bütününe hizmet edin.

BALIK (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün hız isteğinizi doyurabileceğiniz nitelikte bir gün değil. Hiç bilmediğiniz bir şeyle uğraşmak zorunda da kalabilirsiniz. Bu bile tek başına sizi yavaşlatmaya ve doğal olarak da daha az iş üretmenize neden olabilir.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.