1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 11 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
11 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

11 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Çalışma ortamınızda işlerde yenilik yapmak yerine elinizdeki işleri toparlamanız, sakin bir gün geçirmenize yardımcı olabilir. Aynı zamanda bekleyen projelerinizi tamamlamak için alternatif planlar yapabilirsiniz. Planlarınızı iş arkadaşlarınızla paylaşmak yerine, işlerinizi kendiniz sonuçlandırmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat!

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Elinizdeki işlerinizi toparlayıp projelerinizi geliştirmek için harekete geçersiniz. İkili ilişkilerinizde duygularınızı çok kolay ifade edemeseniz de yaşadığınız ilişkiye çok önem veriyorsunuz. Hayatınızın her alanında güven duygusu sizin için çok değerli. Yatırım konularınızda risklere karşı dikkatli olmanızda yarar vardır. Doğru kararlar moralinizi arttıracak.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

İş yerinizle ilgili güven arayışı içinde olmanız muhtemel. Finansal konular gündeminize gelebilir. Maddi konulara ve para kazanmaya odaklanacağınız bir gündesiniz. Aklınızı ve iletişim yeteneklerinizi kullanarak kazanç elde edebilirsiniz. Aynı anda birden fazla işle uğraşabilir, uğraştığınız işlerden para kazanmanız olası. İletişiminiz yoğun olacak.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

İş ve para konularında hareketli bir gündesiniz. Gün içinde sizi zorlayacak durumlar oluşabilir. Ancak işinizi ne kadar sıkı tutarsanız o kadar başarılı olmanız mümkün. İşten gelen paralar ve desteklerle ilgili güzel sonuçlara ulaşılır. İş çıkışı arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz. Kardeşlerinizin desteğinize ihtiyacı olabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

İşlerinize dair sorumluluklarınız artarken, hedeflerinizde doğru orantıda yükseliyor. Hedefleriniz konusunda kişisel yetenekleriniz kullanabilir, çaba sarf edebilirsiniz. Üstlerinizden alacağınız destekler sizi mutlu eder, motivasyonunuz artar. Babanız ve ailenizle ilgili konular gündeminizde olur. Sizden ilgi bekleyebilirler.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Her konuda kendi yaratıcılığınızı pratik ve fonksiyonel bir şekilde ortaya koymak için çaba gösterirsiniz. Araştırma, yurtdışı konularında hareketlilik yaşayabilirsiniz. Özellikle akademik içerikli çalışmalarınızda titizliğinizi, özverinizi konuşturmanız gerekir. İkili ilişkilerinizde eleştirel yanınıza dikkat etmeniz ilişkiniz için sağlıklı olacak.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün ortaklar ve para konuları bir hayli hareketli geçebilir. Paraya dair tüm alanlarda işlerinizi sıkı tutmanız gerekir. Çalışma ortamınızda kendinizi içine kapanık, paylaşmaktan uzak bir ruh halinde olmanız olası. Almanız gereken kararlarda net sonuca ulaşamayabilirsiniz. Zihin karışıklığından kurtulmak için arkadaşlarınızla buluşmak iyi gelecek.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Finansal konulara ağırlık vereceğiniz bir gün. Maddi kazanımlarınızı gözden geçirebilir, planlı hamleler yapmak isteyebilirsiniz. Yetenekleriniz ve hislerinizi kullanarak ek gelir arayışı içine girmeniz olası. Yatırım yapmayı düşünüyorsanız acele etmeden bütün şartları değerlendirerek adım atmanız yararınıza olacaktır.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

İş ve çalışma konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Daha çok tamamlanması gereken işlerinize odaklanıyorsunuz. İkili ilişkilerde ortak maddi konularda daha sakin ve esnek olmanız yararınıza olacak. Aksi takdirde gerginlik yaşamanız muhtemel. Yabancılarla ortak yatırım konuları gündeminize gelebilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Yaratıcılık gerektiren konularda hareketlilik var. İşleriniz ile ilgili eğitsel konular gündeminizde olabilir. Çok çalışma ve çaba harcayacağınız bir süreç içinde olmanız muhtemel. Zevkleriniz için harcamalar yapmak size kendinizi iyi hissettirecek. Yaptığınız harcamalarda farkında olmadan sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Dikkatli olmakta fayda var.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Ailenize ait mülklere dair konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. Evinizle ilgili bazı değişiklikler, tadilatlar olası. Masraf gerektiren kalemler harcamalarınızın artmasına sebep olur. Bu konuda temkinli davranmak sizin yararınıza olacaktır. Yakın çevrenizde sergilediğiniz davranışlar sert ve tutucu olabilir. Esnek olmanız gerekir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

İş arkadaşlarınız ve üstlerinizle olan konuşmalarınızda istikrarlı oluşunuz gerginlikleri önleyecektir. Tamamlanması gereken işler hakkında baskı olası. İş arkadaşlarınızla bir araya gelip durum değerlendirmesi yapabilirsiniz. İleriye yönelik düşüncelerinizde bulunduğunuz yeri değiştirmek, başka bir şehre taşınmak, düzen kurmak hayali içinde olmanız da muhtemel.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.