1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 11 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
11 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

11 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün çok enerjik bir gün geçireceksiniz. Parasal açıdan bazı rahatlamalar görünüyor. Yapmanız gereken bazı ödemelerde kolaylık yaşayacaksınız.  Sosyal açıdan hareketli bir gün olacak. Bugün akraba ve dostlarla keyifli bir buluşma söz konusu olabilir. Aileyle ilgili yeni bir sorumluluk gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde huzurlu bir dönemdesiniz. Sevdiğinize duygu ve düşüncelerinizi ifade etme konusundaki kararsızlığınız sona erecek. Yalnız Koçlar içinse şanslı bir süreç başlıyor. Sağlığınızla ilgili olarak stres ve yorgunluk kaynaklı bazı rahatsızlıklar yaşama olasılığı var. Dinlenme ve beslenmenize özen göstermelisiniz.

 

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün ufak tefek konulardan tartışma çıkarma enerjisi içinde olabilirsiniz. Sakin olmakta, iyi düşünüp az konuşmakta fayda var. Aile ilgili ciddi bir konuda fikrinizi belirtmeniz gerekebilir. Mantığınızın sesini dinlerseniz bu meseleden karlı çıkarsınız. Bugün yoğun ama keyifli bir gün geçireceksiniz. Uzun zamandır görmediğiniz bir tanıdığınızdan bir haber almanız söz konusu olabilir.

İkili ilişkilerde şanslı bir döneme girdiniz, hayatınızdaki kişiden gelecek bir sürpriz keyfinizi yerine getirecek. Yalnız Boğalar için hiç beklemedikleri bir yerde karşılarına çıkacak bir kişiyle yeni bir ilişkiye yelken açma olasılığı var. Sağlığınızla ilgili her şey yolunda, sadece kendinizi daha az yormaya, sınırlarınızı zorlamamaya özen göstermelisiniz. Bazı vitamin ve besin destekleri bu dönemde faydalı olabilir.
 
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün biraz disiplinli olmanız gerekecek. Siz ise tam tersi esnek ve gevşek hissetmeye eğilimli olacaksınız. Aile içinde bazı küçük çatışmalar sizi bekliyor. Alışveriş veya yatırım konusunda bazı fikir ayrılıkları yaşanabilir. Parasal konuda mantıklı davranmak isteyeceksiniz, ama karşınızdakileri fazla zorlamaktan da kaçınmalısınız.

Bugün eğlence ve dinlenme ağırlıklı bir gün olacak. Bazı tesadüfi karşılaşmalar keyfinize keyif katacak. Gönül işlerinde canlılık ve rahatlama görünüyor. Sevdiğinizle güzel vakit geçirmek için bazı planlar yapma ve başarıyla uygulama açısından uygun bir gün olacak. Kalbi boş İkizler ise yeni bir tanışmanın eşiğindeler.

Sağlığınızla ilgili olarak sindirim sistemi problemleri ve strese bağlı bazı ağrılar yaşayabilirsiniz. Kendinizi yavaşlatma ve gevşetmeye eğilimli olduğunuz bu günde fiziksel olarak da rahatlamaya özen göstermelisiniz.

 

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Başlangıçlar ve atılımlar için uygun bir döneme giriyorsunuz, cesur ve girişimci olmanızda fayda var. Uzun süredir uğrunda emek verdiğiniz bir konuda önünüze çok önemli bir fırsat çıkabilir. Finansal açıdan her şeyin beklediğinizden daha hızla iyiye gideceği bir süreç başlıyor.

Sosyal açıdan keyifli bir gün olacak. Bazı arkadaş toplantıları ve ani gelişen davetler söz konusu olabilir. İkili ilişkilerde şanslı bir dönem, ilişkinizde bir süredir sıkıntı duyduğunuz konu geride kalacak ve sevdiğinizle birlikte huzura kavuşacaksınız. Evli Yengeçler için eşleriyle uyum ve anlayışlarının artacağı bir zaman dilimi söz konusu olacak. Yalnız Yengeçler içinse sürpriz bir karşılaşma söz konusu olabilir.

 

Sağlığınızla ilgili olarak kemik ve kaslarla ilgili bir problem, incinme, ağrılı bir durum söz konusu olabilir. Kendinizi fazla yormaktan, zorlayıcı hareketlerden kaçınmanızda fayda var.
 
ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

 

Bugün kendinizi çok güçlü, her işin üstesinden gelir hissedeceksiniz. Özgüvenli haliniz çevrenize de yansıyor, size karşı sevgi ve güven artışına da neden oluyor. Arkadaş ve dost çevrenizde de sevilen ve tercih edilen bir insansınız. Kendinizi oldukça pozitif hissedeceğiniz bir gün geçireceksiniz.
Bugün ailenizle huzur dolu, eğlenceli bir gün geçirmek için bazı girişimleriniz olacak. Evle ilgili yapmanız gereken ama ertelediğiniz bazı işleri de halletme imkanınız olacak. Aşk ve sevgi konularında şans yüzünüze gülmeye başlayacak, hareketli bir döneme giriyorsunuz. Evli Aslanlar veya ilişkisi olanlar kendilerini romantik bir ortamın içinde bulabilirler. Kalbi boş aslanlar ise bir arkadaş veya tanıdık vasıtasıyla yeni biriyle tanışabilirler.
Sağlığınıza biraz daha fazla dikkat etmelisiniz, zira son günlerde kendinizi çok fazla yordunuz. Biraz dinlenmek, eğlenmek iyi gelecek, sağlığınızla ilgilenmek de yapmanız gereken şeyler arasında. 

 

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Düzenli ve disiplinli bir kişiliğiniz var, herşeyin doğal bir düzen ve plan içinde olmasını istiyorsunuz. Bu tutumunuz çoğunlukla işinizi kolaylaştırıyor. Ama bazı konularda bazen aşırı katı ve baskıcı da davranabiliyorsunuz. Bu tavrınız da yakın çevrenizde kırgınlıklara neden olabiliyor. Biraz daha sabırlı ve yumuşak başlı davranırsanız, ilişkilerinizin daha dengeli ve huzurlu olmasını sağlayacaksınız.

Parasal konularda herşey planladığınız gibi gitmeyebilir. Harcamalarla ilgili beklenmeyen bir durum söz konusu olabilir.
İkili ilişkilerde tatmin edici gelişmeler meydana gelecek gibi görünüyor. Yalnız Başaklar ise biraz daha esnek davranmaya çalışır ev etraflarına dikkatlice bakıp mutluluğu yakalamayı bilirlerse, hak ettikleri güzel ilişkiyi yaşayabilirler. Sağlıkla ilgili olarak stresten uzak durmanız gerekiyor, baş ağrısı ve mideyle ilgili bazı sorunlar söz konusu olabilir.

 

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Kendinizi akışına bırakmış durumdasınız, strese girmeyince işlerin kolaylaşacağını anlamış görünüyorsunuz. Bir arkadaşınızla yapacağınız bir plan, ortak bir girişim güzel gelişmelere vesile olabilir. Parasal konularda rahatlama şansı elde edeceksiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir kazanç sonunda size gelecek. 
Ailevi bir konuda kendinizi boş yere üzme ihtimaliniz var. Kendinizi de ortamı da gereksiz yere germekten kaçınmalısınız. İkili ilişkilerle ilgili olarak şanslı bir gündesiniz. Ters giden bazı şeyleri düzeltme fırsatı önünüze gelecek, bu konuda istekli olursanız sizin lehinize olacak. Mevcut ilişkide baş başa geçirilecek zaman romantik gelişmelere sahne olabilir. Yalnız Teraziler ise kendilerini aniden bir ilişkinin içerisinde bulabilirler veya bitti sandıkları bir ilişkiye geri dönüş yaşayabilirler.
Sağlıkla ilgili olarak, dikkatsizlik sonucu bazı küçük kaza ve yaralanmalar meydana gelebilir. Kendinize biraz dikkat edin.

 

 
AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

 

Bugün biraz huzursuz bir enerjiyle güne başlama ihtimaliniz var. Farklı ortamlara girme, yeni şeyler öğrenme, kendinizi geliştirme konusunda oldukça istekli olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Maddi konularda biraz dikkatli olmalı, riske girmekten kaçınmalısınız.
İkili ilişkilerle ilgili biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sevdiğinize karşı sabırsız davranışlarınız aranızda gereksiz gerginliğe neden olabilir. Karşınızdakine önem verdiğinizi gösterir, onu dinlediğinizi hissettirirseniz ilişkinizi düzeltme, huzuru yakalama şansını elde edersiniz. Kalbi boş Akrepler için yeni bir tanışma fırsatı, yeni bir ilişki söz konusu olabilir. 
Sağlığınızla ilgili olarak, eklemlerinizle ilgili bir sakatlanma, bir incinme söz konusu olabilir.
 
YAY (23 Kasım-21 Aralık)

 

İşle ilgili bazı konularda yaşadığınız sıkıntıları eve de taşıyorsunuz, hatta bütün ilişkilerinize yansıtıyorsunuz. Bu da sizin gergin ve tedirgin biri olmanıza neden oluyor. Bugün finansal açıdan belli bir rahatlama içine gireceksiniz. Uzun zamandır planladığınız bir yatırım ile ilgili önemli gelişmeler olacak gibi görünüyor. Aile içinde yaşanacak bir tartışmayı büyütme ihtimaliniz var.
Duygusal açıdan bir süredir kendinizi boşlukta hissediyordunuz, bu konuda şansınız açılıyor. Yalnız Yaylar uzun süredir hoşlandıkları kişiye açılma fırsatını bulabilirler. Sağlığınızla ihmal ediyorsunuz, bazı muayene ve kontroller gündeme gelebilir.
 
OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

 

Bugün oldukça rahat bir enerji içindesiniz, uzun zamandır içinde bulunduğunuz yoğun ve gergin ortam sona eriyor. Bugün bir alışveriş, ya da bir yatırım için bir fırsat elde edebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi biraz rahat bırakmalı, karşı tarafa da baskı yapmamalısınız. Akışına bırakırsanız ilişkinin keyfini yaşayabilirsiniz. Yalnız Oğlaklar kendilerini umutlu ve şanslı hissedecekler, kalabalık bir ortamda karşılarına çıkacak yeni biriyle huzurlu bir ilişki içine girebilirler. 
Sağlığınızla ilgili olarak bel ve sırt bölgenizde ağrı hissedebilirsiniz, vücudunuzu zorlayacak hareketlerden kaçınmanız gerekiyor.
 
KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

 

İş hayatınızda yaşadığınız bir gerginliğin sona ermesi sizi rahatlatacak. Bazı kazançlı kararlar vereceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Kariyerinizle ilgili bir gelişme, bir eğitim de söz konusu olabilir. Ailevi konularda kendinizi sorumluluğunuz artmış hissedeceksiniz.
İkili ilişkilerde olumlu ve sabırlı olduğunuz bir dönemdesiniz. Anlayışlı haliniz partnerinize de yansıyor ve size daha fazla ilgi gösteriyor. Kalbi boş Kovalar ise heyecanlı ve hareketli bir döneme girebilirler.
Sağlığınızla ilgili olarak yorgunluk ve düzensiz beslenme ile ilgili bazı sorunlar yaşama ihtimaliniz var. Beslenmenize dikkat etmeli, dinlenme ve eğlenmeye de vakit ayırmalısınız.
 
BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

 

İşle ilgili birkaç aksilik sizi uğraştırabilir. Beklediğiniz bir paranın gelmesi biraz gecikebilir. Bu aralar biraz fazla hassas davranıp kendinizi üzdünüz. Ailenizle ilgili bir sorunu fazlaca büyütmüş olabilirsiniz. Dert etmediğiniz takdirde sorunların daha kolay çözüleceğine inanmalısınız. Bugün sevdiğiniz bir dostunuzla sürpriz şekilde karşılaşıp keyifli bir sohbet gerçekleştirebilirsiniz. 
İkili ilişkilerde bir süredir yaşadığınız monotonluk hissi yerini heyecana bırakacak, partnerinizin sizin için bir sürprizi olabilir. Yalnız Balıklar ise hüzünlenmeye ara verip geçmişte kalan ilişkiye tekrar bir şans vermeyi düşünebilirler.
Sağlığınızla ilgili olarak sindirim ve boşaltım sistemiyle ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz yardımcı olabilir.

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.