1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 11 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
11 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

11 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

Koç

İdealleriniz ve işyerinizde yapmanız gereken günlük rutin araştırma ve çalışmaların detayları arasında kalmış hissedebilirsiniz. 

Boğa

Yaratıcı işlerde detaylı çalışmalar yapabileceğiniz bir gün.Gelir dışı kaynaklarınızın ödemeleri konusunda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

İkizler

Evinizde yapmayı düşündüğünüz işlerin üzerinde detaylı bir çalışma yürütürken eşinizin kısıtlamaları sizi huzursuz hissettirebilir. 

Yengeç

Seminerler, organizasyonlar, görüşmeler, sözleşmeler üzerinde yaptığınız çalışmalar işteki sorumluluklarınız sebebiyle kısıtlanabilir.    

Aslan

Gelir dışı kaynaklarda belirsizlikler ve çocuklarla ilgili maddi sorumluluklar sebebiyle kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. 

Başak

Ailenizle ilgili sorumluluklarınız sebebiyle kendinizi kırılgan hissedebilirsiniz. Eşinizle aranızda duygusal gerginlikler olabilir.

Terazi

Yazılı evraklar sebebiyle kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Günlük rutininizde oluşan belirsizlikler ve sıkıntılar akşama doğru dağılacak. 

Akrep

Sosyal organizasyonlarda daha detaylı ve yoğun çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz ancak maddi sorumluluklarınız el vermeyebilir. 

Yay

Kariyeriniz ile ilgili konuları ele alarak düzene sokmak, detaylandırmak isteyebilir ancak kendinizi yeterli hissetmeyebilirsiniz.

Oğlak

Akademik konularla ilgili proje çalışmaları yapma arzunuz bilinçaltınızda sorumluluklarınızın sizi zorlamasına sebep olabilir.

Kova

Gelir dışı kaynaklarınızı yeniden yapılandırmak ve finansal yapınızı düzene sokmak isteyebilirsiniz. Gelirlerinizdeki dalgalanma sizi zorlayabilir. 

Balık

İkili ilişkilerinizde iletişime açık her konuyu konuşma arzusu içinde olabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.