1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 11 OCAK'TAN BERİ İLK KEZ!
11 OCAK'TAN BERİ İLK KEZ!

11 OCAK'TAN BERİ İLK KEZ!

Ebru Gündeş eşini cezaevinde ziyaret etti

A+A-

Ebru Gündeş, 10 Ocak'tan bu yana ziyaret etmediği eşi Reza Zarrab'ı görmeye gitti.

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, 17 Aralık operasyonunun ardından tutuklanan eşi işadamı Reza Zarrab'ı tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nde ziyaret etti. Gündeş, Adalet Bakanlığı'ndan aldığı özel izinle, eşiyle önceki gün 1 saat süreyle açık görüşme yaptı.

Gündeş ve eşi Reza Zarrab'ın avukatı Şeyda Yıldırım, müvekkillerinin cezaevinde parmaklıklar arkasında, arada cam bölme bulunduğu bir ortamda görüşmek istemediği için aralarında anlaşmak suretiyle Gündeş'in cezaevine gitmediğini söyledi.

Avukat Yıldırım, müvekkilinin ayda bir gün açık görüş hakkı bulunduğu, ayrıca adalet bakanlığının izin vermesi durumunda da açık görüşme yapmayı tercih ettiklerini söyledi.

Ebru Gündeş'in 31Ocak 2014 tarihinde Adalet Bakanlığı'na yaptığı ziyaret talebi, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nce uygun görüldü. Gündeş, özel izinle 5 Şubat 2014 günü 13:00-14:00 saatleri arasında eşi ile açık görüş yaptı.

Sanatçının, telefon dinlemesine takılan eşini, "Arap asıllı kadını bana getirin. Sırf bana hizmet etsin" sözleri nedeniyle 10 Ocak tarihinden bu yana ziyaret etmediği iddia edilmişti.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.