1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 11 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
11 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

11 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Yoğun günler sizi bekliyor. İki ayağınız bir papuca girebilir. Sabrederseniz güzel günler çok yakında.

BOĞA: Kıskaçlık huyunuz bu günlerde daha da ön plana çıkıyor. Bazı durumları içinize sindiremiyorsunuz. Yapacağınız anlaşmalara dikkat etmelisiniz.

İKİZLER: Sizin açınızdan yararlı görüşmeler yapabilir olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Enerji dolu olduğunuz bugün işlerinizi kolaylıkla halledeceksiniz. Sürpriz gelişmeler yüzünüzü güldürecek.

YENGEÇ: Cesur davranmanızın vakti geldi de geçiyor. Sevdiğiniz insana onu sevdiğinizi artık söylemelisiniz. Şans sizden yana. İş veya okul hayatı olanlar için sürpriz gelişmeler söz konusu.

ASLAN:  Kazandığınız dostluklar sizin için çok önemli. Arkadaşlarınız için elinizden geleni yapıyorsunuz. Bu durum sizi çok rahatlatıyor. Aşk hayatınızda önemli gelişmeler olabilir. 
 
BAŞAK:     Bir davetten diğerine koşuşturmalarınız artabilir. Aşk hayatınızda egonuza meydan okunuyor hissine kapılmanız mümkün. Sevdiğiniz insana ve kendinize acımasız davranmayın.

TERAZİ: Özel hayatınıda yaşadığınız sorunları iş yaşamınıza yansıtmamalısınız. Sinirlerinize hakim olmalı ve öfkeli davranışlarda bulunmamalısınız. Bugün duygusal hareket edebilir ve çevrenizdeki kişiler tarafından anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz.

AKREP: Yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bugünde enerjiniz çok yüksek. yoğunluğunuz artabilir. İşlerinizi yapmakta gecikebilir kendiniz için zaman bulamayabilirsiniz.

YAY:  İlişkiler ve diyaloglar açısından en güçlü olduğunuz günlerden biri. Yakın çevreniz ile ilgili hareketli ve şaşırtıcı gelişmelerle karşılaşabilir, öğle saatlerinden sonra ise ilginç fikirleriniz ile ortaya çıkabilir.
 
OĞLAK:  Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir.

KOVA: Eğer biraz daha cesaretli olursanız istediklerinizi başarabilirsiniz. Ummadığınız birinden sürpriz bir tklif alabilirsiniz. İşlerinizi ertelemeyin.

BALIK: Bugün karşılaşacağınız bazı olaylar duygularınızı karmaşıklaştırabilir. Ancak kararlı olmayı sürdüreceksiniz. Aşkınızı tazeleyebilir, aranızdaki sorunları unutabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.