1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 11 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
11 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

11 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ: Bugün üzerinizde anlamsız bir telaş olabilir. Sakin olun. Duygusal anlamda ise çok sık karar değiştiriyorsunuz. Partnerinizi şaşırtabilirsiniz.

BOĞA: Hiç beklemediğiniz şekilde duygusal hayatı hareketlenecek. Aşk hayatınızda oldukça şanslı olduğunuz bir gün. Gün boyunca aşık olduğunuz kişiyle birlikte olabilirsiniz.

İKİZLER: Sabırsız tutumunuzla tamamlamak üzere olduğunuz işleri zorlaştırabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz çevrenizin sizi kendinizi beğenmiş gibi algılamasına neden olabilir. Dışarıdan nasıl göründüğünüze dikkat edin.

YENGEÇ: Size kazanç getirecek güzel bir işe imza atabilirsiniz. Geleceğinize yönelik girişimlerinizde şans sizden yana. Kendinizi olayların akışına bıraktığınızda daha iyi sonuçlar alacaksınız.

ASLAN:  Bugün güzel haberler alabilirsiniz. Alacağınız bu haberlerin vereceği olumlu etkiyle gün boyu neşeli olacaksınız. Aşk hayatınız gün içinde sizi mutlu edebilir.

BAŞAK: Sürpriz bir aşka başlayabilir, çevrenizdeki insanları şaşırtabilirsiniz. Sizin için alışkanlıklarınızdan vazgeçmek zor olsa da değişim iyi gelecek.

TERAZİ: Bugün çok güzel bir haber alabilirsiniz. Alacağınız bu haberle heyecanlanacaksınız. Beklediğiniz olayların hızlı gelişmesi sizi memnun edecektir.

AKREP: Bugün yeni bir şey satın almaktan kaçınmalısınız. Alışverişte şanssız olduğunuz bir gündesiniz. Bir yanlış anlaşılma yüzünden duygusal ilişkileriniz fırtınalı bir döneme girebilir.

YAY: Maddi anlamda uzun süredir beklediğiniz haberi alıyorsunuz. Yapacağınız yatırımlar için beklemenize gerek kalmayabilir. Aşk hayatınız bu ara biraz karışık.

OĞLAK: Kendinize olan güveninizi kaybetmemelisiniz. Her şey sizin kontrolünüzde unutmayın. İstedikten sonra yapamayacağınız bir şey yok. 

KOVA: Çözümsüz olduğunu düşündüğünüz durumları aslında kolaylıkla halledebilirsiniz. Sadece biraz daha sabır göstermeniz gerekiyor. 

BALIK: Yaptığınız harcamalar yüzünden maddi sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu duruma acilen bir çözüm bulmalısınız. Ailenizin desteği sizin için çok önemli.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.