1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 11 Yaşında Tam Bir Kahraman!
11 Yaşında Tam Bir Kahraman!

11 Yaşında Tam Bir Kahraman!

O tam bir kahraman!

A+A-

İngiltere'de yaşayan 11 yaşındaki Caitlin Burke yaşına göre inanılmaz bir şey yaptı. Küçük Caitlin'in hamile olan annesi evde doğum yapmaya başlayınca, doğumu tek başına gerçekleştirdi.

Aynı zamanda ambulansı arayan Caitlin, kordonu boğazına dolanan kardeşini de bundan kurtardı. Caitlin daha sonra da büyük bir soğukkanlılık ile okuluna gitti.

"İLK BAŞTA ÇOK KORKTUM" 

Yaptığı şeyden çok etkilenen küçük kız "ebe" olmaya karar verdiğini söyledi ve yaşadıklarını şöyle anlattı, "Birazcık korkmuştum ilk başta ve titriyordum çünkü daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim."

57d2753918c7731fbc01eaa4.jpg

"BEBEĞİN BOYNUNA DOLANAN KORDONU ÇIKARDI" 

Anne Tara ise kızının yaptıklarına minnettar olduğunu belirtti, "Caitlin gerçekten inanılmazdı. Yaptıklarını anlatmaya kelimeler yetmez. Eğer orada olmasaydı ne yapardım bilmiyorum. Daha önce 4 çocuk doğurduğum için hastaneye gidecek vaktim olmadığını anlamıştım. Caitlin'e ambulans çağırmasını söyledim ve telefonda Caitlin'e talimatlar verdiler. Ben acı içinde bağırıyordum ve Caitlin her şeye rağmen sakindi. Bebeğin kafası göründüğünde kendi kendime 'bağırma' dedim. Benim için yaptığı şey inanılmaz cesurcaydı. Bebeğin boynuna dolanan kordonu çıkardı. Havluya sardı. Bebeği ovaladı ve ağlamasını sağladı. Onunla gurur duyuyoruz."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.