1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 11 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA CİNSEL TACİZDE BULUNAN...
11 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA CİNSEL TACİZDE BULUNAN...

11 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA CİNSEL TACİZDE BULUNAN...

Kurbani Üçok davasında gelişme...

A+A-

Kurbani Üçok tutuksuz yargılanacak!

Lefkoşa’da önceki gün 11 yaşındaki çocuğa cinsel taciz iddiası ile tutuklanan zanlı Kurbani Üçok, aleyhine başlatılan soruşturma tamamlandı. Alınan 2 günlük tutukluluk süresi dolan Kurbani Üçok, dün teminat talebiyle yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Soruşturma tamamlandı Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görev yapan polis memuru Fuat Kurtulan mahkemede vermiş olduğu ifadesinde, zanlı Kurbani Üçok’un “cinsel istismar” suçlaması ile önceki gün yapılan şikâyet üzerine tutuklandığını anlattı.

Polis memuru Fuat Kurtulan, zanlı Kurbani Üçok aleyhine başlatılan soruşturmanın tamamlandığını söyleyerek ileride mahkemede hazır bulunmasını sağlamak için uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

Yargıç Gökhan Asafoğulları huzurunda görüşülen teminat duruşmasında, zanlının “Cinsel istismar” suçlaması ile tutuklandığını ve polisin bu yönde başlatmış olduğu soruşturmanın tamamlandığını söyledi. Gökhan Asafoğulları, Kurbani Üçok’un ileride yargılanıncaya kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak serbest bırakılmasına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.