1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 111 GÜNDÜR KAYIP
111 GÜNDÜR KAYIP

111 GÜNDÜR KAYIP

Akıncılarlı 50 yaşındaki Mustafa Veli Gazi ile ilgili hâlâ haber yok.

A+A-

Akıncılar köyünde esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan 50 yaşındaki Mustafa Veli Gazi’den 111 gündür haber alınamıyor. Gözü yaşlı ailesi Gazi’nin hayatta olması halinde mutlaka ailesinden birini arayacağına inanıyor.

Gazi’nin ailesi, bir yanları umutla beklese de sabırlarının tükendiğini, hayatta olduğuna dair nançları kalmadığını söyledi.

Mustafa Veli Gazi, 31 Mart 2013 tarihinde kaybolduktan sonra, Gazi’ye ait GU 492 plakalı van aracının bulunduğu ara bölgede arama çalışmaları yoğunlaştırılmış ancak bir sonuç alınamamıştı.

Mustafa Veli Gazi’nin aracı, kaybolduğu gün, Akıncılar sınırı içinde bulunan ve “Tabahana” diye adlandırılan bölgede, Bodamya köyü sınırına yakın bir yerde, kapıları açık halde bulunmuştu. 

Ademgil: Gözyaşım dinmiyor. Mustafa Veli Gazi’nin kız kardeşi Şermin Ademgil, 111 gündür gözyaşı döktüğünü anlatarak, çok zor günler yaşadıklarını söyledi.

Şermin Ademgil, kardeşi ile ilgili hiçbir gelişme yaşanmamasının kendisini tükettiğini ve üzdüğünü belirterek, yaşananlarla ilgili soru işaretleri ile baş başa kaldığını kaydetti.

Ademgil, şöyle konuştu: “Soru işaretleri yılan gibi. Hayatta olsa en azından aileden bir kişiye telefon açardı diye düşünüyorum. Ağılına gidip, kaybolduğu gün düşmanları tarafından izlendiğine inanıyorum. Kaybolduğu gün kardeşimin ağılının etrafında görülen beyaz araç aklımda soru işareti bırakıyor. Kardeşimin kaybolmasından sonra bir sürü iddiayla, dedikodu yayıldı. Bu profesyonel bir tuzaktı. Kardeşimin izlendiği ve öldürüldüğünü düşünüyorum. Kaybolmadan iki gün önce yediğimiz yemek meğer veda yemeğiymiş. Artık sabrım kalmadı. Olay Türk tarafında oldu ancak hiçbir ipucu veya iz yok. Bunu kabul etmemiz mümkün değil. 111 gün geçti. Belirsizlik içinde beklemek çok zor. Kardeşimle her hafta acı bir kahve içerdik. 27 Temmuz’da oğlumun düğünü var. İptal etmeyi bile düşündük. Bazen geleceğini düşünüyorum ama bazen de umudumu yitiriyorum”.   

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.