1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 12 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
12 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

12 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durum iş hayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınız iş yok.

BOĞA: İş arkadaşlarınızla fikir ayrılıkları sizi zorlayabilir. Bir iş seyahati veya projede bazı aksilikler ve güç çekişmeleri yaşayabilirsiniz.

İKiZLER: Aile ile olan ilişkileriniz önemini bugünde koruyor. Onlara karşı olan tavrınızda, söylediklerinizde dikkatli olmalısınız. Aile içinde birbirinizle olan bağlarınızı sorgulayabilirsiniz.

YENGEÇ: İş yaşantınızda bugün sinirlenseniz de, dengelerinizi korumaya çalışmalısınız. Sorunlarla uğraşmak istemiyorsanız kendinizi geri planda tutmanızda fayda var.
 
ASLAN: Bugün kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Kalbi boş olanlar için, ufukta güzel günler görülüyor Şanslı dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Akşam saatlerinde ise dostlarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz.
 
BAŞAK: Ruh haliniz oldukça hareketli olacak, kafanıza estiğinde çıkıp alışveriş yapabilirsiniz. Yine de paranızı dikkatli harcamalısınız. Sevdiğinizden romantik ve duygusal sözler duymak sizi rahatlatacak.
 
TERAZİ: Gerçek başarıya ulaşmak için sistemli bir şekilde çalışın ve gayretli olun. Özel yaşamınızda ise aile bireylerinin sağlık problemleri ile ilgilenebilirsiniz.

AKREP: Bugün, parasal konulara değişken yaklaşacaksınız. Özel hayatınızda beklediğiniz saygıyı göremediğinizi düşünebilirsiniz. İsteklerinizi kontrol etmeyi öğrenmeniz gerekiyor

YAY:  Alacağınız haberler duygu iniş çıkışları yaşamanıza neden olabilir. İş alanlarınızda kalıcı adımlar atılabilir. İlişkilerinizi de sağlama alacaksınız.

OĞLAK: Kendinizle ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Bu kararlar hayatınızı olumlu yönden etkileyecek. Ailenize daha fazla zaman ayırmalısınız.

KOVA: Geçmişle ilgili sorunlar tekrar gün yüzüne çıkabilir. Tartışmaları büyütmemeli ve daha sakin davranmalısınız. Bu tutumunuz sizin yararınıza olabilir.

BALIK: Aşk hayatınızla ilgili önemli gelişmeler söz konusu. Bu gelişmeler sizi mutlu edebilir. Enerjiniz çok yüksek. Keyifli bir gün sizi bekliyor.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.