1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 12 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
12  AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

12 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Gün içinde kendinizi sıkılmış hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sizi zorlayan koşullar olabilir. Keyif aldığınız konulara yönlenmek isteyebilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak için başlangıçlar yapabilirsiniz. Akademik konular gündeminizi meşgul edebilir. Yaşadığınız olaylar hakkında karar vermekte zorlanabilirsiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Gün içinde endişe içinde olduğunuz konularla uğraşabilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki sorumluluklarınız sizi krize sokabilir. Farkındalığınız sayesinde atlatabilirsiniz. Finansal konularınızla ilgileneceğiniz zamanlardasınız. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Devletle ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni kararlar alabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Eşinizle ilgili konular gün içinde sizi meşgul edebilir. Gün içinde denge arayışı içinde olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla fikir üretebilirsiniz. Sonuçlanmasını beklediğiniz işleriniz de gelişmeler meydana gelebilir. Eşinizle veya ortaklarınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Çalışma hayatınızdaki koşullar bugün gündeminizi oluşturabilir. Sabah saatlerin de iş arkadaşlarınızla iletişim içinde olacağınız zamanlar var. İşlerinizi yaparken zorluklar oluşabilir. Aşk hayatınızda sorumluluk almanız gereken konular sizi zorlayabilir. İşlerinizi ilerletmek için sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Gündeminizi öngörmekte zorlanabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

İkili ilişkilerinizde daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde daha fazla risk alacağınız zamanlar olabilir. Güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Kararsız adımlar atmamaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konularda atılımlar içinde olabilirsiniz. Enerjiniz yüksek.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün kendinizi ailevi konular içinde bulabilirsiniz. Ev hayatınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Geçmişe yönelik olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda üstlerinizle birlikte hareket etmeniz daha doğru olabilir. İşlerinizi geliştirmek için heyecan duyabilirsiniz. Kendinizle kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizde yoğun bir hareketlilik içinde olabilirsiniz. Kendinizi uğraştığınız işlerinizle var etmeye çalışacağınız bir gündesiniz. Bazı konularda temel atmak isteyebilirsiniz. Yeni sözleşmeler veya anlaşmalar gündeme gelebilir. İşte aldığınız sorumluluklar ilişkinizi yıpratabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Gün içinde parasal konularla ilgili gelişmeler dikkat çekebilir. Sabah saatlerinde bütçenizle ilgili değişikler yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlere daha fazla dahil olabilirsiniz. Yeni ve farklı fikirler gündeme gelebilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

İşlerinizde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konuları sağlamlaştırma isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde yaratıcılığınızı daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Duygusal anlamda gün içinde zorlanabilirsiniz. Aşk hayatınızda sıkışıklıklar meydana gelebilir. Kendinize ve hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Gün içinde sizi sterse sokan olaylar yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz nedenlerden dolayı yaşanan olaylarda farklı sorumluluklar almanız gerekebilir. İşlerinizi sağlamlaştırmak için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Bazı konularda temel atmak isteyebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza daha fazla dönebilirsiniz. Karasız adımlar atmak sizi daha zor duruma düşürebilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün gelecek ümitlerinizle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için kendinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sosyal konular ilginizi çekebilir. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir. İş hayatınızda beklemediğiniz kişilerden destek alabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda daha fazla rahatlama içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda daha fazla kendinizi ortaya koymak İsteyebilirsiniz. Gelişen olayları algılamakta zorlanabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için konumunuzu sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Duygusal konular sizi strese sokabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.