1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 12 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
12 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

12 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte keyifli çalışmalar yapacaksınız. Yeni projelere başlamak istiyorsunanız bugün tam zamanıdır zira başarılı olmanız için oldukça uygun bir gün. Maddi hayatınızda harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

BOĞA: Sevgili Boğalar ikili ilişkilerinizde oldukça başarılı ve akıllı davranacaksınız. Size fayda sağlayabilecek özel ilişkilerinizi kullanıp, işlerinizi halledeceksiniz. Geçmişte yaptığınız yatırımların karşılığını almaya başlıyorsunuz. Sevgilinizle birlikte güzel bir akşam sizi bekliyor olacak. Onun hayatını kolaylaştıracak adımlar atacaksınız.

İKİZLER: Sevgili İkizler bugün yaptığınız çalışmalarda başarılı olacaksınız. Bazı çalışmalarda aranan biri olarak gündeme geleceksiniz. Yönetim konusunda gayet yeteneklisiniz. Yaptığınız konuşmalarla çevrenizdekileri kolayca ikna edebileceksiniz. Bugün kendinizi oldukça enerjik ve başarılı göreceksiniz. Öğleden sonra yarım kalan projelerinizi tamamlayacak ve akşam ailenizle güzel vakit geçireceksiniz.

YENGEÇ: Bugün sizin için çok şanslı bir gün. Yeni başlangıçlar yapmak için doğru kararlar almak daha kolay olacak. Verdiğiniz bu kararlarla kendinizi daha iyi hissedecek ve mutlu olacaksınız. Bu zamana kadar yapmak isteyipte yapamadığınız işlerinizi bu sefer yapacak ve olumlu sonuçlar alacaksınız. Ailevi sorunlarınızı ise bu akşam kolayca çözebileceksiniz.

ASLAN: Kendinizi ifade etmekte hiç zorluk çekmeyeceksiniz. Çevrenizdeki insanları incitmeden kendi fikirlerinize uymalarını sağlıyorsunuz. Bugün değişik birşeyler yapma peşindesiniz. Yaratıcı fikirler ortaya sunmayı seviyorsunuz. İleride başarıyı yakalamak için ticarete atılmayı planlıyorsunuz.

BAŞAK: Gün boyunca kendinizi tatsız ve neşesiz hissedebilirsiniz. Kendinizi olumsuz düşüncelerin kucağına bırakabilir, negatif bir ruh halinin içine girebilirsiniz. Yapacağınız bazı anlaşmalar sizi kayıplara sürükleyebilir, dikkatli olmalısınız.

TERAZİ: Arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz üzerine düşünebilir ve onların size karşı olan tutumlarını kendi içinizde değerlendirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden alacağınız sürpriz bir haber ruh halinizi olumlu şekilde etkileyecek ve bugününüzü mutlu geçirmenizi sağlayacak.

AKREP: Bugünlerde tatil planları yapabilir ve arkadaşlarınızdan tavsiyeler alabilirsiniz. Bu yolculuk sizi oldukça fazla rahatlatacak. Öte yandan ailenizle ilgili can sıkıcı gelişmeler yaşayabilir, duymak istemeyeceğiniz türden bazı haberler alabilirsiniz.

YAY: Bugün aşk hayatınız gündemde olacak. Sevgilinizle birlikte eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Öte yandan aile içinde beklemediğiniz bazı olaylar açığa çıkabilir. Bu olayları hoş karşılamalı ve ani tepkiler vermemelisiniz.

OĞLAK: Bugün size yorabilecek koşuşturmalar yaşayabilirsiniz. Günlük işleriniz sizi bitkin bırakabilir. Huzursuz düşünceler enerjinizi ve moralinizi düşürebilir. Alacağınız iş teklifleri arasında kalabilirsiniz. Doğru seçim yapmak için acele etmemekte fayda var.

KOVA: Gün boyu sakin olacağınız bugünde kendinizi bir anda bulunduğunuz ortamın merkezinde bulabilirsiniz. Bazı gizli konular gündeme gelebilir, bazı haberler sizi şaşırtabilir. İş yaşamınızda önemli değişim ya da yeniliklerin yaşanacağı bir dönem.

BALIK: Bugün orijinal ve ilginç organizasyonlara katılabilirsiniz. Kendinizi enerjik ve mutlu hissedebilirsiniz. Öte yandan sizden uzakta yaşayan aile bireyleriyle ilgili haberler sizi sevindirebilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.