1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 12 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
12 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

12 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

12 Aralık Günlük Burç Yorumlarınız

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

İş hayatınızın yoğunluğuyla ilgili konulara odaklanmış durumdasınız. Bugün çalışıyorsanız önemli konuşmalar oluşabilir. Çalışmıyorsanız kalabalık yerlerde mantığınızla hareket edeceksiniz.
Yeniayla birlikte seyahat, eğitim, hukuk, ticaret, medya ve yabancı ortaklı işler alanlarınızda başlangıçlarınızı devreye sokabilirsiniz. Özel hayatınıza çok dikkat etmelisiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Dış ortamlarda ve az tanıdığınız insanlarla olan bağlantılarınızda duygusal olarak mantığınızı devreye sokacaksınız. Bazı işlerinizi konuşmak ve tamamlamak için harika bir gün olacak.
Yeniay sizin ortaklaşa gelir ve giderler evinizde oluşuyor. Başkalarının kaynakları önemli olacak. İş hayatınızda beraber çalışacağınız insanlara karşı hırslı, hareketli ve sabırsız etkiler altındasınız.
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Ortaklaşa parasal konularda kafanız çözüme yönelik çalışacak. Önemli harcamalar yapma niyetindeyseniz belirli bir düzen içinde, gerekli plan ve programları yaparak ilerleyebilirsiniz.
Bugün itibarıyla evlilik, özel hayat, ikili ilişkiler ve ortaklı iş hayatınızda yeni kararlar verebilirsiniz. Sevdiğinize ve çocuğunuza karşı sabırsız ve anlayışsız tutumlardan uzak durmalısınız.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla bazı konuşmalar içine girebilirsiniz. Kafanız daha mantıklı çalışacak ve karşı taraftan onay almak, fikirlerinize destek bulmak isteyeceksiniz.
Yeni iş başvuruları ve şartların iyileştirilmesi yaşayacaklarınız arasında yer alacak. Sağlığınızı ilgilendiren alanlarda önemli kararlar alabilirsiniz. Ev hayatınızda sabırsız olabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Günlük akışınızı iyi organize edecek, işlerinizi kolaylıkla tamamlamak isteyeceksiniz. Olaylara serinkanlı yaklaşımınızla sadece kendinize değil çevrenizdeki herkese faydanız olabilir.
Aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda ve kreatif işlerinizde yeni kararlar alabilirsiniz. Bugün, iletişime dayalı konularda dış ortamlardan alacağınız haberler sizi sinirli kılabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Aşk hayatınızda veya çocuğunuzla ilgili konularda sorunları kolaylıkla çözüme ulaştırabilirsiniz. Sevdiklerinize karşı sert olmayın. Önemli işleriniz varsa organize olmasını bileceksiniz.
Ailenizle ilgili önemli kararları bugün ve sonrasında uygulayabilirsiniz. Bugün, sabırsız ve aceleci etkilerle hareket edebilirsiniz. Ödemeleriniz ve paranız arasındaki dengeyi iyi sağlamalısınız.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Aile büyüklerinizle fikir alışverişlerinizi artırıyorsunuz. Duygusal konularda onları yönlendirmek isteyebilirsiniz. Girişimleriniz önünüze teker teker geliyor. Disiplinden uzaklaşmayın.
Önemli satış, pazarlama, yayıncılık ve reklam işleriniz varsa bugünden sonra devreye sokmaya çalışın. Partnerinizle aranızdaki diyaloglara dikkat etmeli ve anlayışsızlıklardan kaçınmalısınız.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Fikir alışverişleriniz yüksek. İletişimsel konularda konsantrasyonlu bir şekilde ilerliyorsunuz. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Kafanızdaki her şey netleşecek.
Para evinizde oluşacak yeniay bu alanlarda yenilikleri ve şansları ayağınıza getirecek. Bu tarihte çevrenizdekilerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Kavgadan ve tehlikeden uzak durmalısınız.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Hayatın karşınıza getirdikleri sizi hem ürkütüyor hem de heyecan duyuyorsunuz. Bugün, parasal işlerinizi kolaylıkla halledeceksiniz. Bir alacağınız varsa onun konuşmalarına odaklanacaksınız.
Bu 2 hafta sizin için önemli çünkü bir yılın aktif konularını ve başlangıçlarını belirliyorsunuz. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde aceleci olabilirsiniz. Aşk hayatınızda iniş çıkışlar olacak.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Fikirlerinizi etkili bir şekilde ortaya koyacağınız bir dönemdesiniz ve bir sürü işinizi kolay organize ediyorsunuz. Bugün, kendi isteklerinizi karşı tarafa uygulatmaya çalışacaksınız.
Önemli işleriniz ve planlarınız için harekete geçmemeli, önünüzdeki dönem için hazırlık yapmalısınız. Bugün iş alanlarınızda fazlasıyla aceleci ve sinirli davranabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Çok çalıştığınız bu dönemde biraz dinlenmeye ihtiyacınız var ama kendinizi bir türlü bırakamıyorsunuz. Bugün önce kendinizi organize etmeli, sonra günlük işlerinizin üzerine gitmelisiniz.
İşten elde edilen gelirlerinizi artırabilir, çevrenizden destek alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın önayak olacağı yeni işlerle karşılaşabilirsiniz. Sinirli ve agresif tavırlarınız çevrenizi şaşırtabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün, çevrenizde yapacağınız önemli konuşmalar devrede olacak. Arkadaşlarınızın düşüncelerine ihtiyacınız olabilir. İş hayatınızdaki gelişmeler sizi hem heyecanlandırıyor hem de korkutuyor.
İş hayatınızdaki önemli başlangıçlarınız için yeniaydan faydalanmalısınız. Kafanız ticari konularda iyi çalışacak. Para ödemeleriniz varsa oldukça sinirli ve aceleci tavırlar içinde olabilirsiniz.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.