1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 12 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
12 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

12 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Aşk kapınızı çalabilir bu aralar dikkat etmelisiniz. Hayatınız renklenecek. Yaşadıklarınızı arkadaşlarınızla paylaşmalısınız.

BOĞA: Ailevi sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün sizi yanlış kararlar verebilirsiniz dikkatli olun. Yanlış karar vermemek adına sağlıklı düşünemeyeceğinizi hissettiğiniz konulardan uzak durmaya bakın.

iKiZLER: İş hayatınızda çok fazla sorumluluk alıyorsunuz. Her işi kendiniz yapmaya çalışmamalısınız. Bu durum size yıpratabilir daha dikkatli olmalısınız.

YENGEÇ: Bugün amaçlarınız doğrultusunda yaptığınız çalışmaların sizi yormadığı bir gerçek. Partnerinize olan tutkularınız sizi farklı bir şekilde yönlendirebilir.

ASLAN: Aynı anda birçok işi düşünmek yerine tek bir konuyu hedeflemelisiniz. Yakınlarınızın sorunlarına aşırı tepki gösteriyor ve bu yüzden can sıkıcı olaylara neden oluyorsunuz.

BAŞAK: Haklı olduğunuz konularda taviz vermiyorsunuz. Bu durum iyi olsada bazen size sıkıntıya sokabilir. Daha ılımlı olmanızda fayda var.

TERAZİ: Ufak kazalara dikkat. Çok dalgın olduğunuz bu günlerde kendinizi işinize veremiyorsunuz. Maddi anlamda tutumlu olmanızda fayda var.

AKREP: Karşı cins ilişkilerinizde şanslı bir gün geçireceksiniz. Ancak bu arada işinizi aksatmaya başlamanız, hiç doğru değil.

YAY: Çok romantiksiniz, ancak olmadık kişileri düşünüp aşk kapıyı çalsın istiyorsunuz. Hiç bu kadar duygu yüklü olmamıştınız.

OĞLAK: Kısa sureli seyahatler söz konusu olabilir. Kendinizi dinlemeniz için iyi bir fırsat olabilir. Yaşadığınız olaylar karşısında şaşırabilirsiniz.

KOVA: Kendinizi fazla yıpratıyorsunuz. Sürekli üzülerek elinize bir şey geçmez. Bir an once kendinizi toparlamalısınız. Sevdikleriniz sizing yanınızda.

BALIK: Kendinizi şanslı görüp yolculuğa çıkacaksınız. Kazançlı bir gün geçireceksiniz. Ama fazla harcama yapıyorsunuz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.