1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 12 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
12 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

12 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Yapacağınız iş görüşmeleri sonucunda beklediğiniz haberi alabilirsiniz. Eğer mantıklı karar verirseniz şans sizden yana. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

BOĞA: Karşılaşacağınız insanlar sayesinde işlerinizi halletmeniz daha kolay olabilir. Fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Her şey yoluna giriyor.

İKİZLER: Geride bıraktığınız her şey zamanla çözülüyor. Ummadığınız anda sürpriz bir aşkla karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızın desteği sizi mutlu ediyor.

YENGEÇ: Her işe yetişmeye çalışırken çok yoruluyorsunuz. Kontrol her zaman sizde olmak zorunda değil. Olayları biraz akışına bırakmalısınız.

ASLAN: Gün boyunca sahip olduğunuz bazı şeylerin değeri konusunda derin düşüncelere dalacaksınız. Maddi konularda başkalarından yardım almak yerine, kendi başınıza bazı çözümler üretmeye çalışacaksınız.

BAŞAK: Bugün hayatınızı, yaşadıklarınızı ve hedeflerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Bulunduğunuz sosyal çevrede ilgi odağı olabilirsiniz.

TERAZİ: İdealler, yeni ve orijinal fikirler, yeni öğretiler konusunda hem heyecanlı hem de başkaldıran bir tutum sergileyebilir, kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

AKREP: Sürpriz misafirleriniz gelebilir. Maddi gelirinize göre harcama yapmalısınız. Yoksa zor durumda kalabilirsiniz. Aşk hayatınız istediğiniz gibi gidiyor.

YAY: Bugün sevdiğiniz dostlarınızla bir arada olabilir, keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İş hayatınızda ise yeni fırsatlar karşınıza ummadığınız anlarda çıkabilir.

OĞLAK: Bugün, hayatınızdaki insanı bu birkaç gün en yakın arkadaşınız ve dostunuz olarak ilan edebilirsiniz çünkü ondan istediğiniz her tür desteği görmeniz kolay olacak. Parasal konular ve sahip olduklarınız sizin için önem kazanmaya başlıyor. 

KOVA:  Kendinizi göstereceğiniz alanlarda işbirlikleri ön planda olacak. Bir arada olacağınız insanlar size verecekleri destekle hayatınızı değiştirebilir. Bilinmeyen bir taraftan yardım aldığınızı düşünebilirsiniz. 

BALIK: Bugün, geçmişi düşünmek, hayatın anlamını keşfetmek için yalnızlığı seçmek gibi etkileriniz yüksek olabilir. Duygularınızı ve düşüncelerinizi diğer insanlardan saklayabilirsiniz. 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.