1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 12 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
12 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

12 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün yapmanız ve tamamlamanız gereken ciddiyet gerektiren işlerekonsantre olamama riskiniz var. Eliniz kolunuz kalkmıyor gibi gelecek. Yine de işlerinizi hırsla ele alabilmek adına, fırsatınız varsa akşam saatlerini kullanın.

BOĞA (21 Nisan - 20 Mayıs)

Bugün hayatın ve ilişkilerin kolaya kaçan tarafları çok daha fazla ilginizi çekecek. Ancak bu kaçışın hiçbir fayda sağlamadığını da görmeniz gerekecek. Keyifli ancak bomboş geçen kayıp bir zamanı dilimi yaratmaktan kaçının.

İKİZLER (21 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün evde tembellik yapmak adına karşı konulmaz bir isteğiniz olacak. Sizi bekleyen işler, dışarıda halletmeniz gereken sorumluluklarınızı ihmal etmekten kaçının. Dinlenmek için önce biraz çaba gösterme şartını koyun kendinize.

YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)

Sohbet etme ve insanlarla bir şeyler paylaşma, sosyalleşme ihtiyacınız fazla olacak bugün. Ancak konuştuğunuz kişilere ve seçtiğiniz ifadelere dikkat etmek şart. Yanlış anlama ve değerlendirmelere çok açık olacaksınız.

ASLAN (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Cüzdanınızı güvence altına almakta fayda olan bir gündesiniz. Hem olur olmaz şeylere para harcama bu yüzden de kayba uğrama hem de gerçek anlamda para konusunda yanlış hesaplar yapıp belki de kaybetme ve düşürme riskiniz olacak.

BAŞAK (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün rehavete ve keyif düşkünlüğüne oldukça yatkın olacaksınız. Diğer insanlardan da buna hizmet etsinler diye beklentiniz yüksek olacak. Ancak bugün etrafınızda sizden daha fazla beklenti halinde olan kişiler yer alabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim )

Günün hemen tamamı ruhsal çalışmalardan ve maneviyata yönelik gayretlerden fayda göreceğinizi işaret ediyor. Hem tek başınıza yapacağınız şeylerden hem de paylaşacağınız farkındalık çalışmalarından yararlanabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün dostlarla birlikte geçirdiğiniz zaman keyifli olacak. Bu eğlenceli ortamlar, onlar için yapabileceklerinizin bir sınırı olup olmadığını test etme şansını sunacak size. Fedakarlık isteği yüksek ancak yanıltıcı olacak.

YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün iyimser halleriniz her zamankinden daha çok dikkat çekecek. Pozitife bakan ve etrafına da bunu gösteren halinizi sorumsuzluk olarak değerlendirenler olabilir. Aslında çözümleri ciddiyetle ele aldığınızı bilmeliler.

OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Yabancısı olduğunuz ortamlarda kendinizi adeta evinizde gibi hissedeceğiniz sıcak yaklaşımlarla karşılaşacaksınız. Sizi tanımayan, samimiyetinizin olmadığı insanlarla hızlıca kaynaşma, karşılıklı fayda sağlama fırsatı doğabilir.

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün ödünç alma, borçlanma, birileriyle ortak bir iş alma, bir faturayı, kazancı paylaşma gibi durumlar söz konusu olduğunda adil olmalısınız. Ancak bu adaleti sadece karşınızdaki için değil kendiniz için de istemek gerekecek.

BALIK (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün ikili ilişkilerden yana hem şanslı hem de yanılmaya müsait olacaksınız. Size yapılan jestler eğer pembe gözlükleri çıkarmazsanız aklınızın karışmasına, karşınızdaki kişiye ve ilişkinize objektif bakamamaya neden olabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.