1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 12 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
12 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

12 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Gelecekle ilgili beklentileriniz doğrultusunda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Çalışma hayatınızda mücadele gerektiren koşullar sizi zorlayabilir. Duygusal konularınızdaki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Öğleden saatlerinde uğraştığınız işlere yavaşlamalar gündeme gelebilir. İşten gelecek paralar olabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Hedeflere ulaşmak için sorumlu olduğunuz konularda ilerleme sağlamalısınız. Öğle saatlerinde işleriniz istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Değişikliklere ayak uydurmak zorunda kalabilirsiniz. Gün içinde bürokratik konular gündeme gelebilir. Yükleriniz artabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Yeni gündemler yaratmak için hevesli olabilirsiniz. Yabancılarla ilişkileriniz işlerinizi etkileyebilir. Farklı konularla ilgilenebilirsiniz. Öğlen saatlerinde dikkatinizi toplamakta zorlanabilirsiniz. Önemli kararlar almak için sabah saatleri daha uygun. Teknik konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Keyif aldığınız kişilerle akşam birlikte olmak isteyebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün sabah saatlerinde işlerinizde ilerleme sağlayabilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Endişelendiğiniz konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konularda ısrarcı davranmayın. İlerleyen saatlerde dikkatiniz dağınık olabilir. Finansal açıdan yeni kararlar almamaya çalışın

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Ortaklı konularda dikkatli davranmanızda fayda var. Mücadele etmeniz gereken koşullar gündeme gelebilir. İfade etmekte zorlandığınız konular sizi gün içinde zor durumlara düşürebilir. Ani duygusal değişiklikler yaşayacağınız olaylar gündeme gelebilir. Öğleden sonra işlerinizde kararsız davranabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Çalışma hayatınızdaki karşılaştığınız engeller gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konuları ilerletebileceksiniz. Öğlenden sonra işlerinizdeki yavaşlama sizi kararsızlığa itebilir. Dikkatinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Gün içindeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular sizi daha fazla etkileyebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Aşk ve yaratıcılık konusunda bugün daha sezgisel davranabilirsiniz. Teknik aletlerle ilgili harcamalarınız olabilir. Sabah saatlerinde işlerinizi netleştirmek için planlama yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde işlerinizde yavaşlama olabilir. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Keyif aldığınız konuları sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Ailevi konularda kendinizi çok daha iyi ifade edebilirsiniz. Yeni kararlar alıp, ilerleyebileceksiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz. Karşılaştığınız olaylara karşı iç sesinizle dinlemelisiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konularda daha yapıcı olmaya çalışmalısınız.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

ihinsel olarak hareketli bir gündesiniz. İş hayatınızda yazışma ve konuşmanın yoğun olduğu zamanlar var. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Gün içinde değişen koşullara ayak uydurmalısınız. İşlerinizi aksatmamaya özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde keyif aldığınız ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Parasal konularla ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız konularda engelleri aşabilirsiniz. Sorumluklarınızın artması söz konusu olabilir. Karar almak için uygun zamanlar olmayabilir. İşleriniz istediğiniz hızda ilerlemeyebilir. Sakin olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Niyetinizi ortaya koyup yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenecek zaman yaratacaksınız. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi çok daha iyi ifade edebileceksiniz. Farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Planlarınızda değişiklikler olabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle çatışma yaşamamaya dikkat etmelisiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Gündeminizi gizli kalmış olaylar etkisi altına alabilir. Rahatlamak için iç sesinizi dinlemelisiniz. Yaşayacağınız olaylara karşı kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İlerleme kaydetmek için çaba sarf edebilirsiniz. Bugün biraz dağınık olabilirsiniz. Dikkatli olmaya çalışın.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.