1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 12 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
12 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

12 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

Koç 

Koç burçları özellikle sabahın erken saatlerinden itibaren finansal hayatları açısından amaçlarını ve hedeflerini gözden geçirmek ve bu amaçları ile hedeflerini kaygılardan ve sıkıntılardan uzak bir şekilde değerlendirmek arzusu içerisinde olacaklardır. Bu durum, size bir çeşit maddecilik gibi gelebilir; ancak elinizde bulunan değerlerin kıymetini bilmeniz ve bu değerleri korumak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız oldukça önemli ve faydalıdır. Çünkü diğer bir yandan da başarısızlıkla sonuçlanacak herhangi bir girişimde bulunmak yerine ne yapmak istediğinizi bilmeniz de son derece değerli ve önemlidir. Bugün özellikle akşam saatlerinde düşünceleriniz oldukça iyimserleşecek ve risk alma potansiyeliniz oldukça yükselecektir. Bunun yanı sıra isteklerinizi dayatma ihtimaliniz ve açık fikirliliğiniz de kendini gösterebilir.

Boğa 

Boğa Burçları özellikle sabahın erken saatleri ile akşamüzeri saatleri arasında kalan zaman diliminde kariyerleri ve çalışma hayatları ile ilgili konularda hayatlarına oldukça renk gelmekte olduğu şeklinde düşünceler geliştirebilirler. Elbette bu düşüncelerinizin altı boş değil. Bugüne kadar elbette ortaya bir şeyler koydunuz ve belirli bir mesleki birikim elde ettiniz. Bu birikimin sonucu elbette size olumlu birtakım somut kazanımlar sağlayacak. Dolayısıyla bugünlerde son zamanlarla üzerinde düşünmekte olduğunuz yeni girişimler için hazırlık yapmaya başlayabilirsiniz. Çünkü çok yakın bir zamanda bu girişimleri hayata geçirmek için karşınıza oldukça cazip fırsatlar çıkabilir. Bugün özellikle akşam saatleri ile gece arasında kalan zaman diliminde biraz bencilce düşüncelere kapılabilirsiniz; ancak bu düşüncelerin abartılı bir noktaya varmamasına dikkat etmelisiniz.

İkizler 

İkizler Burçları özellikle sabahın erken saatleri ile öğlen saatleri arasında kalan zaman diliminde içlerinde biraz sıkıntı hissedebilirler. Bugün bu zaman dilimi içerisinde bu sıkıntılarınızdan kurtulabilmek için size keyif veren hobilerinizle ilgilenebilir veya sadece size keyif veren herhangi bir şey yapabilir veya arkadaşlarınızla buluşarak üzerinizdeki stresi atmaya çalışabilirsiniz. Eğer herhangi bir sanatsal alanda bir yeteneğiniz varsa bugün bu zaman diliminde bu yeteneğinizi kullanarak ortaya oldukça başarılı eserler çıkarabilirsiniz. Veya eğer sevdiğiniz kişi ile felsefi meseleler üzerine uzun uzun konuşabildiğiniz bir romantik ilişkiniz varsa bugün sevdiğiniz kişi ile bu meseleler üzerine konuşarak hayatta henüz cevabını bulamadığınız sorulara cevap arayabilirsiniz. Bugün özellikle akşam saatleri c,varında günlük hayatınıza oldukça esprili ve ince düşünceli biri girebilir.

Yengeç 

Yengeç Burçları özellikle sabah saatleri ile öğlen saatleri arasında kalan zaman diliminde eğer halihazırda süregelmekte olan bir romantik ilişkileri varsa sevdikleri kişi ile; veya eğer halihazırda süregelmekte olan bir romantik ilişkileri yoksa kendisi ile ortak amaçları paylaştıkları ve kendilerine yakın hissettikleri bir kişi ile ortak bir şekilde hareket etmek isteyebilirler. Bunun anı sıra bugün özellikle akşam saatlerinde çalışma hayatınızla ilgili bir amacınız veya hedefiniz sizin için oldukça belirgin bir hale gelebilir. Ancak böyle bir şeyin olması düşük bir ihtimal de olsa bu amacı veya hedefi gerçekleştirmek için yola çıkmak üzere yeterli cesareti kendinizde bulamayabilirsiniz. Bu durum Yengeç Burçları’nın sık sık başına gelebilecek bir durum olduğu için aslında telaşlanmanıza gerek yoktur. Sevdiğiniz kişilerin manevi desteği yanınızda olacaktır.

Aslan 

Özellikle sabahın erken saatleri ile öğlen saatleri arasında kalan zaman diliminde Aslan Burçları’nın gündemini oluşturacak olan en temel konular maddi durumları, güvenlik hissiyatları, toplumsal hayat içerisindeki konumları ve onlar için kutsal bir öneme sahip olan değerleri olacaktır. Bugün bu tarz bir durum içerisinde özellikle çalışma hayatınızda hiyerarşik açıdan konumu sizinkinden daha yukarıda olan kişilerle olan ilişkilerinizde mümkün olduğunca dikkatli olmaya çalışmanızda fayda var. Yani bugün bu ilişkilerinizde mümkün olduğunca sakin ve ılımlı bir tavır sergilemeniz gerekiyor. Çünkü bugün çevrenizde bulunan bu insanlarla aranızdaki bağlantıları ne kadar sıcak tutabilirseniz sizin için başarılı olmak o kadar yakın bir ihtimal olacaktır. Zaten siz Aslan Burçları olarak sosyal zekası ortalamanın üzerinde olan insanlarsınız.

Başak 

Özellikle sabahın erken saatleri ile öğlen saatleri arasında kalan zaman diliminde Başak Burçları kimliklerini ve kişilik özelliklerini dış dünyada çevrelerindeki insanlara gösterebilmek isteyeceklerdir. Bu amacınıza uygun olarak bugün gelişime ve değişime açık olmak, görüş açınızı geniş tutmak ve daha geniş bir çevre ile bağlantıya geçmeye hazır olmak sizin için oldukça faydalı olacaktır. Bu durum hem eğitim hayatınız hem de sosyal çevrenizdeki gündelik hayatınız için geçerlidir.  Başak Burçları gündelik hayat içerisinde kendilerini çevrelerindeki insanlara karşı kusursuz göstermeye oldukça eğilimli insanlardır. Bu sayede bugün özellikle kendi yeteneklerinizi çevrenizdeki insanlara oldukça güçlü bir biçimde ifade edebilirsiniz. Bu durum da, istediğiniz şeyleri elde edebilmeniz adına size oldukça faydalı ve yardımcı olacaktır.

Terazi

Terazi Burçları özellikle sabahın erken saatleri ile öğlen saatleri arasında kalan zaman diliminde ortaklık ilişkileri ve evlilikleri dolayısıyla ilgilenmeleri gereken finansal meselelerle ilgileneceklerdir. Bunu yaparken sizin de karşınızdaki kişinin de elinizdeki birikimleri ve kazançları ortak bir şekilde değerlendirmeye dikkat etmeniz oldukça önemlidir. Eğer bugün finansal konularda zihninizi ilgilenmekte olduğunuz meseleye yeterince odaklayabilirseniz ve kendinizi bir hedefe ve amaca tam anlamıyla şartlandırabilirseniz başarılı olma şansınız oldukça yüksek olacaktır sevgili Terazi Burçları. Bugün özellikle akşam saatleri itibariyle eğer uzun zamandır süregelmekte olan ve sağlam temeller üzerine kurulu bir romantik ilişkiniz varsa bu ilişkide sevdiğiniz kişi ile karşılıklı bir şekilde iletişimde ve paylaşımda bulunarak keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Akrep 

Özellikle sabahın erken saatlerinde hayatlarında yeni ve temiz bir sayfa açmak gibi bir arzu içerisinde olabilirler. Ancak bunu yaparken bir taraftan da geçmişteki hayatınızdan getirdiğiniz birtakım olumsuz deneyimler sizi tereddütte bırakabilir. Ancak metin olmalısınız. Çünkü eğer geçmişten getirdiğiniz bu hisler eğer sizi son zamanlarda eskisi kadar derinden etkilemiyorsa bu hayatta bu olaylara dair pek çok şeyi aşmış ve geride bırakmışsınız demektir. Bugün özellikle akşam saatleri itibariyle finansal meseleler sizin için günün geri kalanında olduğundan daha önemli bir hale gelebilir. Bu saatlerde gelir kaynaklarınızı arttırmak, elinizdeki birikimleri geliştirmek ve mümkün olan en iyi şekilde değerlendirmek, böylece gelecekteki hayatınızı finansal açıdan güvence altına almak isteyebilirsiniz. Ancak bu durumu abartılı bir hale getirmemeye dikkat etmelisiniz.

Yay 

Yay Burçları özellikle sabahın erken saatlerinde hayatlarına herhangi bir yenilik getirmektense hayatlarında mevcut olanı korumaya ve geliştirmeye yönelik girişimlerde ve davranışlar içerisinde bulunmayı tercih edeceklerdir. Elbette bu durum illa ki olumsuz bir durum ve gelişmeniz ile ilerlemenizin önünde bir engel teşkil edecek bir davranış biçimi değildir. Elinizdeki değerleri mümkün olan en iyi şekilde değerlendirebildiğiniz ve geliştirebildiğiniz sürece ilerlemenizin önünde hiçbir engel olmayacaktır. Bugün özellikle akşam saatlerinden itibaren romantik ilişkinizde sevdiğiniz kişi fikirlerini, düşüncelerini ve hislerini size oldukça açık ve cesur bir biçimde ifade etmeye oldukça hevesli olacaktır. Bu durum, sizin de romantik ilişkinizde kendinizi oldukça rahat hissetmenize ve kendinizi iyi bir şekilde ifade etmenize olanak sağlayacaktır.

Oğlak

Oğlak Burçları romantik ilişkileri ve aşk hayatları açısından oldukça olumlu ve verimli bir gün geçireceklerdir. Bugün hayatınıza hakim olacak olan en temel konular ve hisler güven, sadakat, tutarlılık, kalıcılık ve tutkular gibi konular ve hisler olacaktır. İstikrarlı ve sağlam temellere dayanan bir ilişkinin temel yapı taşları olan bu kavramlar hayatınızın temelini oluşturduğunda zaten romantik ilişkiniz ve aşk hayatınız açısından olumsuz bir gün yaşamanız neredeyse imkansız gibi görünüyor sevgili Oğlak Burçları. Bugün özellikle akşam saatleri itibariyle çalışma hayatınızla ilgili işlerinizle ve girişimlerinizle oldukça rahat bir şekilde ilgilenebileceksiniz. Hatta işlerinizdeki ve girişimlerinizdeki bu rahatlık, çevrenizde bulunan ve sizinle aynı veya benzer hedeflere ve amaçlara sahip olan kişilerin de sizin fikirlerinizden faydalanmalarını sağlayacak. 

Kova

Kova Burçları mesleki hayatlarında kendi isteklerine daha çok hitap eden bir iş ortamında çalışmak isteyebilirler veya evden çalışmanın yollarını arayabilirler. Ancak bu tarz bir durumun gerçekleşebilmesi için birtakım şartların sağlanması ve belirli bir düzenin yerli yerine oturması gerekebilir. Bu nedenle eğer isteklerinizin bir kısmının gerçekleşmesinde birtakım gecikmeler yaşanırsa lütfen umudunuzu yitirmeyiniz ve mücadele etmeyi bırakmayınız. Mesleki alanda isteklerinizin gerçekleşebilmesi için öncelikle meşgul olduğunuz alanla ilgili olarak uzmanlığınızı arttırmanız gerekebilir. Dolayısıyla Kova Burçları’na has yenilikçi ve sıra dışı yaklaşımınız size oldukça yardımcı ve faydalı olacaktır. Bugün özellikle akşam saatleri civarında uzun süredir çözemediğiniz bir sorununuza çözüm bulabilirsiniz.

Balık

Özellikle sabahın erken saatleri itibariyle uzun zamandır zihinlerini meşgul eden finansal meselelerle ilgili oldukça büyük ve önemli bir rahatlama yaşayabilirler. Bu saatler itibariyle daha önceden birikmiş olan birtakım borçlarınızı ödeyebilirsiniz veya maddi açıdan önemli bir miktarda gelir elde edebilirsiniz. Bu saatlerde elinizdeki birikimi mümkün olan en iyi ve en olumlu şekilde değerlendirme yeteneğiniz de üst düzeyde olacağından bu sabahı takip eden saatlerde maddi durumunuzda gözle görülür bir gelişim meydana gelecektir. Bugün özellikle akşamüzeri saatleri itibariyle çalışma hayatınızda oldukça hırslı, çalışkan ve başarılı olacaksınız. Ancak bu başarının sizi gururlandırması oldukça olumlu bir şey olduğu gibi, kibirlendirmesi ihtimali ise her zaman mevcuttur. Bu ihtimale fazla prim vermemeye özen göstermelisiniz. Sabırlı olmanız sizin için iyi olacaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.