1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 12 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
12 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

12 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Yakın çevrenizle olan iletişiminiz hızlanabilir. İletişime dayalı işleriniz üzerine eğilebilirsiniz. İş alanlarınızda perde arkasında dönen olaylar sizi sinirlendirebilir.

BOĞA: Olaylara mantık çerçevesinden bakman kendini adadığın ilişkilerde ve aşk hayatında olaylara daha derin bakmana yol açabilir, geçmişin üzerinde durabilirsin.

iKiZLER: Gelişmek, ilerlemek için gerekli olan gücü ve enerjiyi bünyenizde barındırıyorsunuz. Gün boyunca ekibinizle birlikte çalışabilir ve fikir alış verişlerinde bulunabilirsiniz.

YENGEÇ: Maddi konularla, ödeme veya tahsilatla uğraşabilirsiniz. Mantığınız ve duygularınız farklı şeyler söyleyecek. Mantığınızla hareket etmeniz sizin için daha faydalı olacak.

ASLAN: İşinizi yaparken nelerin değişmesi gerektiğini fark ederek harekete geçmelisiniz. Sizi yoracak planlar yapmayın. Zaman ayırmanız gereken bir aileniz var onları ihmal etmeyin.

BAŞAK: Başarınızın keyfini sürmelisiniz. Öte yandan hayatınızda düşünmekten kendinizi alamadığınız ve sonuçlanmamış bir olay varsa daha sakin ve dikkatli olmanız gerekiyor.

TERAZİ: Bu sabah işinize oldukça canlı ve enerjik bir şekilde başlayabilirsiniz. Kendinizi her konuda hazır hissedeceksiniz. Kendinize olan güvenciniz ve inancınız tam.

AKREP: Parasal bir konuya, meseleye odaklı kalabilirsiniz bugün. Aşılması gereken durumlar seni derin düşünmeye itebilir. İnsanlar ve ilişkiler açısından bazı şeylerin nedenlerini daha net görebilirsiniz.

YAY: İlişkinizde gösterdiğiniz özveriler, herkesin dikkatinde. Duygusal olarak çok yoğun bir gün geçirebilirsiniz ve durumu kontrol altına almalısınız.

OĞLAK: Güne ortaklaşa para gider veya gelirleriyle uğraşarak başlayabilirsiniz. Parasal konularda değişmesi gerekenler üzerine yoğunlaşmanız yararınıza olacak.

KOVA: Bugün ikili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar güne damgasını vurabilir. Öte yandan değiştirmek istediğiniz bazı konularda gerçekçi davranacaksınız.

BALIK: İletişim açısından kavrayacağın şeyler sizi daha dikkatli düşünmeye, davranmaya itebilir. Ev, aile ve özel hayatında ise kendini rahat hissedebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.