1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 12 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
12  KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

12 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün enerjiniz ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Zor durumda kaldığınızda dostlarınızdan yardım almalısınız.

BOĞA: Sıkıntılı başlayan fakat güzel bitecek olan bir gündesiniz. Fikriniz karşınızdaki kimseler tarafından olumsuz karşılanabilir. Günün sonunda sizin için beklenmedik bir gelişme yaşanacak.

İKİZLER: Kararsız kalacağınız ve ne yapacağınızı bilemeyeceğiniz bir konuyla karşılaşmanız olası. Bazı sinir bozucu olaylar veya tartışmalar olabilir.

YENGEÇ: Uzun süredir planladığınız tatil konuları gerçekleşmeyebilir. Hedeflediğiniz şeylerin gerçekleşmesi için önünüze ilerleyen günlerde bazı fırsatlar çıkacak.

ASLAN: Aynı ortamda çalıştığınız kişilerin davranışları ile kendi yapabileceklerinizi sürekli karşılaştırmak sizi negatif etkiliyor. Çünkü, bazı davranışlarınızın doğallığı kayboluyor. 

BAŞAK: İlişkilerdeki denge çubuğuna siz yön verecek, diğer kişilerin katkı oranlarını da siz tayin edeceksiniz. Bugün, maddi ve manevi olarak iyi bir gün geçireceksiniz.

TERAZİ: Maddi konularla ilgili bazı gizlilik söz konusu olabilir. Bugün Ay'dan aldığınız etki sizi bağımlı olduğunuz konularda daha yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz.

AKREP: Duygusal konularda bazı fanatik düşüncelerinizin esiri olabilir ve eskiye özlem duyabilirsiniz. Özellikle sevdiklerinizle paylaşmanız gereken çok şey var. 

YAY: Çevrenizin sorunlarıyla uğraşacağınız bir gün. Kardeşler ve yakın akrabaların sizden destek beklemeleri sonucunda, özel işlerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Bugün yaşama pratik bir şekilde bakıyorsunuz. 

OĞLAK: Şu sıralar her şeyi kontrol etmek isiyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınızı kendi haline bırakıp, sorumluluklarının bilincine varmalarına izin vermilisiniz. Dinlenmeye ihtiyacınız var.

KOVA: Hata yapmaktan, yanlış yapmaktan korkmayın. Bu da bir kazanımdır, deneyimdir. İlişkiniz geçmişe oranla daha ideal bir seviyede.

BALIK: Bugün duygusal açıdan oldukça duyarlı olacaksınız. Özel hayatınızla sosyal yaşamınızı dengeleme sorununuzu çözeceksiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.