1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 12 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
12 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

12 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sevgilinizle çözüme kavuşturmak için uğraştığınız ancak bir türlü çözümleyemediniz mesele üzerine tekrar tekrar uğraşacaksınız ancak yine de çözümleyemeyeceksiniz. Çevrenizdeki kişilerin inatçı tavırları sizi bu aralar içinden çıkamadığınız bir ruh haline sokuyor. Paranızı harcamak istemiyorsunuz ve yakın bir akrabanızın da size dediği şeyi yapabilirsiniz böylece paranızı katlamış olacaksınız.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Ondan uzaklaşamaya çalışıyorsunuz ancak onu da kırmak istemiyorsunuz. Ancak b değişiklik onun tarafından fark edilecek ve sizinle konuşmak isteyebilir. Oldukça açık bir konuşma olacak ve siz şaşıracaksınız. Hayalleriniz için daha fazla paraya ihtiyacınız var bunun için yeni işlere adım atmayı düşünüyorsunuz.
yakın çevrenizde bulunan birileri sizin hayatınıza fazlasıyla karışıyor onu sakin bir şekilde uyarmalısınız.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bir gün hayatınız da gerçek aşkı bulacaksınız bundan emin olun ve yakınmayı  bırakın. Çalışmayı seven bir kişiliğiniz yok bunun için tatil dönüşü diye kendinizi avutmayın. Kabul edin genel anlamda çalışmayı sevmiyorsunuz. Maddi durumunuz yaşamak istediğiniz hayat için pek uygun değil daha mütevazı bir yaşam şeklini seçmelisiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Partnerinizin tavırları sizin için şımarıklık gibi geliyor ancak bunu eleştiren arkadaşlarınızın da sizin ilişkinizi kıskandığınızı düşünüyorsunuz. Aile içi bazı durumlar sizin sinirlerinizi hayli bozuyor hatta yaptığınız uyarılar bile çoğu zaman yetmiyor daha sert bir dille size yanlış gelen durumları eleştireceksiniz. Hiç beklemediğiniz bir sağlık sorununuz nüksedebilir dikkatli olmalısınız.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Beraberliğinizde beklediğinizin de üstünde bir gelişme söz konusu olacak, bu gelişme sizi rahatlatırken partnerinize verdiğiniz tepkiler ise onu şaşırtacak. Ancak bu gelişmeler sonuç itibari ile ikiniz içinde olumlu sonuçlanacak.  Mesleki gelişim için bir kaç yeni yol seçebilirsiniz bu yolları seçerken karakterinizi göz önünde bulunduracaksınız. Doğru yolu bu şekilde bulacaksınız. Hafta sonu ise günün yorgunluğunu atma çabalarınız devam edecek.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu hafta sonunu biten bir ilişinin yasını tutarak geçireceksiniz. Bu ruh halinden çıkmalısınız, aşk her zaman sizi bulmayacak anacak ara sırada sizden gitmişken ve size geri gelmişken onu anlamalı ve onu sindirerek yaşamalı yokluğunda ise kendinizle muhasebe yapmalısınız. Aslına bakarsanız aşkı hayatınızın merkezine koymadığınızda o sizi buluyor bunu deneyimlerinizden biliyorsunuz. Hafta sonunuz her zaman olabilir ancak bu hafta sonunuz geçtiğinde tekrar olmayacak, anı yaşayın.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Aşk hayatınızda ne istediğinizi bilmeyen haliniz sizi kaybeden haline getiriyor.

Ama neyi kaybediyorsunuz bunu sizde bilmiyorsunuz ve bir çok zaman kaybettiğiniz şeyi de umursamıyorsunuz. Aşk nedir bunun üzerinde düşünmeye ihtiyacınız var.  Çok hiperaktifsiniz insanlar sizin hızınıza insanlar sizin hızınıza yetişemiyor. Elinize güzel miktarlarda para geçiyorken bunun bir kısmını kenara koymayı alışkanlık haline getirmelisiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Bu sizi hayli heyecanlandıran biten ilişkilerinizi yeniden canlandırabilir. İş yerinizde sakin bir hafta geçirdiniz ve bunun mutluluğu ile hafta sonunuzu oldukça huzurlu ve mutlu geçireceksiniz.  Maddi açıdan verimliliğiniz artırmak için oldukça önemli bir döneme girdiniz ve bu dönemde paranızın kıymetini bileceksiniz, birikim yapacaksınız.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

İlişkinizde sizi rahatsız  eden bir şeyler var ve bu durumun ne olduğu hakkında bir bilginizse yok, aşk sizi  her zaman bulmuyor bunu biliyor olmanız ve zor seviyor olduğunuza da bilmeniz sizi tedirgin ediyor. Maddi açıdan kendinizi güvende hissetmek için para biriktiriyorsunuz ancak bu birikimi devam ettirmek hatta katlamak için mantıklı yatırımlar yapmalısınız.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Mutluluğunuzu üçüncü kişilere bağlamışsınız peki neden? Bu soruyu hiç sordunuz mu? Hayat sizin hayatınız ancak siz başkaları için yaşamaktan kendinizi yok sayıyorsunuz. Maddi anlamda uzun vadeli yatırımlarınızın olumlu getirilerini yaşayacaksınız. Bu durum sizi heyecanlandıracak ve yeni yatırımlar yapma isteği yaşayacaksınız. Hafta sonu ailenizle geçirip mutlu bir haber alacaksınız.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Partnerinizle aranızda olan soğuk hava rüzgarı bir anda yok oluverdi. İlişkinizde gözle görülecek düzeyde bir gelişme var. İşiniz dışında yeni bir iş teklifi alacaksınız ve bu durum sizi heyecanlandıracak. Zira yeteneklerinizi sergileme fırsatı bulacaksınız. Bu aralar şans sizden yana yakın çevrenizde sevilen biri olmanız sizin her konuda yolunuzu açıyor.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Zaman zaman sevgilinizin size haksızlık etmiş olduğunu düşünseniz de aslında onu çok seviyorsunuz. Bu aralar  uzaklaşmak istediğiniz bazı duygular sizi sarıyor ve yakın zamanda yapmak düşündüğünüz şeyleri hızlandırabilirsiniz. Her şeye rağmen bu gün sizin için güzel bir gün olacak ve yapmayı düşündüğünüz bir çok şeyi sonuca bağlayacaksınız. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.