1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 12 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
12 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

12 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün geleceğinizle ilgili planları gerçekleştirmek için acele etmemenizde fayda var. Gün içinde rutin işlerinize zaman ayırmanız sizin için daha iyi olacak. Arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Alacağınız yardımlarla sorumluluklarınızın üstesinden geleceksiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün iş hayatınızda enerjinizle göz dolduracaksınız. Sorumlu olduğunuz konuları ilerletmek için çaba içinde olabilirsiniz. Gün içindeki sıkışıklıkların keyfinizi bozmasına izin vermemelisiniz. Geçmişte kalan işleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. Karşılaşacağınız engellerde kendinizi başarısız olarak görmemelisiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün yeni şeyler öğrenmek için fırsatınız olabilir. Ancak sorumlu olduğunuz konularda sıkıştığınızı da hissedebilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Farklı işlere yönelebilirsiniz. Düşüncelerinizi etrafınızdaki kişilerle paylaşmak sizi rahatlatacak. İşlerinizin çok hızlı gitmemesi keyfinizi kaçırabilir. Günlük işlerinizi toparlamaya bakın.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün sorumlu olduğunuz konularda sıkışıklıklar sizi endişelendirebilir. Ortaklı konularda kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. Bazı konuları çözmek ve yön kazandırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Gün içinde huzursuzluk yaratabilecek durumlar meydana gelebilir. Sakin kalmanızda fayda var. Rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün eşinize odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda beklemede kalabilirsiniz. Mücadele verdiğiniz işlerde sonuç almak güç olabilir. İkili ilişkilerinizde kendinizi dengede tutmaya çalışmalısınız. Birikmiş işlerinizi toparlamanız için doğru bir gün. Sizi uğraştırabilecek konulara karşı dikkatli olmalısınız.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün işleriniz tam istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Çalışma hayatınızda bitirmeniz gereken işlerinizde yavaşlamalar olabilir. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Önemli konularda kesin kararlar vermemelisiniz. Çalışma arkadaşlarınızı ilgilendiren konulara katılabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle aranızı iyi tutmanızda fayda var.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün keyif aldığınız şeylere yönelmek için uygun bir gün. Kendinizi şımartabilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi meşgul edebilir. Günlük işlerinizi toparlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde karar vermek için acele etmeyin.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün ev hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sakin bir gündesiniz, rutin işlerinizi halledebilirsiniz. Güvenlik konularıyla uğraşabilirsiniz. Toprak veya emlak işlerinizde yavaşlama görülebilir. Gün içinde geçmişe ait konular gündeme gelebilir. Kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanızı daha iyi anlamaya çalışabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün zihinsel olarak yoğunsunuz. Hareketli bir gündeminiz olabilir. Yakın arkadaş çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Yeni başlayacağınız konularla ilgili hazırlık yapma fırsatı bulacağınız bir gündesiniz. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Ticari konularda yeni kararlar almak uygun olmayabilir. Beklemeler olabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün yeni başladığınız işlerinizde çaba göstermeniz gerekebilir. Harcamalarla ilgili konulara kısıtlama getirmek isteyebilirsiniz. Parasal birikimlerinizi yönlendirmek için uygun bir gün değil. Sorumlu olduğunuz konuları yönetmek için mücadele edebilirsiniz. İşlerinizdeki aksilikler keyfinizi kaçırabilir. Yakın çevrenizdekilerden yardım alabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün hassas olduğunuz konular sizi yorabilir. Sosyal konularla ilgilenmek arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Yeni başlangıçlar için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda biraz daha kendinizi karşınızdakinin yerine koymalısınız. Beden sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Önemli kararlar almak için uygun bir gün değil.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün sorumlu olduğunuz konularda beklemeler olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Rutin işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bazı olayları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak için uygun bir gün olmayabilir. Sabırlı davranmanızda fayda var.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.