1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 12 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
12 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

12 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: İş hayatınızdaki dalgalanmalar sizi tedirgin edebilir. Küçük söylentileri kafanıza takmayın. Aklınızdaki sorulara yanıt bulmak için yakın bulduğunuz yöneticilerle durumunuzu paylaşabilirsiniz.

BOĞA: Bugün içinde bulunduğunuz karamsar ruh halinden arkadaşlarınızın desteği sayesinde kurtulabilirsiniz. Yaratıcı yönünüzün güçlü olduğu bu süreçte yeni projeler üretebilir ve parasal sorunlarınıza çözüm üretebilirsiniz.

İKİZLER: Bugün işinizle ilgili bazı konularda beklediğiniz önemli gelişmeleri yaşayacaksınız. İlişkinizde ise evlilik gibi ciddi konularda istediklerinizi elde ediyorsunuz. Aile içinde ise yer değişikliği ya da tadilat gibi konularda bir hareketlenme olabilir.

YENGEÇ: Sürpriz karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda sonuç aldığınız işleri yapmalısınız. Sonuç alamadığınız işlerde boşuna çabalamayın.

ASLAN: Daha önce çözümlediğinizi düşündüğünüz bir konu tekrar önünüze çıkabilir. Maddi konularda kendi düşüncelerinizle ilerlediğinizde doğru kararlar alabiliyorsunuz. Başkalarının fikirlerinin etkisine girmemeye özen gösterin. 

BAŞAK: Hayatınızla ilgili bazı kararlar vermeden önce ne istediğinizi belirlemeli, istekleriniz doğrultusunda hareket etmelisiniz. İlişkilerinizi yeniden inşa etmek için çabalamalısınız.

TERAZİ: Kişisel enerjinizi toplumsal ilişkilerinize yansıtabiliyorsunuz. Bugün kazançlar konusunda yeni planlamalar peşinde olacaksınız. 

AKREP: Bugün aile içi ve sosyal ilişkilerinizde dikkatli olmalı, gereksiz gerginlik ve yanlış anlaşılmalara neden olmamalısınız. Partnerinizle yaşayacağınız tatsızlık huzurunuzu kaçırabilir.

YAY: Hareketlerinden hoşlanmadığınız kişilere karşı cüretkar şekilde düşüncelerinizi dile getirebilirsiniz. Partnerinizin bu günlerde sizin ilginize ihtiyacı olabilir. İlişkinize biraz daha zaman ayırabilirsiniz.

OĞLAK: Düşüncelerinizi ifade ederken, bazen yanlış kelimeler seçmeniz başınıza iş açabiliyor. Özellikle harareti yüksek konuşmalarda daha sabırlı olmalısınız.

KOVA: Hislerinizle hareket etmekten bu aralar vazgeçmelisiniz. Yoksa üzülen siz olabilirsiniz. Mantıklı olmanızda fayda var.

BALIK: Aldığınız kararları iyice düşünmelisiniz. Aceleyle aldığınız kararlardan pişmanlık duyabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.