1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 12 YAŞINDAKİ KIZ İKİZ DOĞURDU
12 YAŞINDAKİ KIZ İKİZ DOĞURDU

12 YAŞINDAKİ KIZ İKİZ DOĞURDU

Arjantin'de de 12 yaşındaki bir çocuğun ikiz doğurduğu ortaya çıktı.

A+A-

Arjantin'de adı açıklanmayan ilk öğretim öğrencisinin 12. doğum gününü kutlamasından bir hafta sonra ikiz erkek çocuğu dünyaya getirdiği bildirildi. Doğumun Meksika'da 27 Ocak'ta 9 yaşındaki bir çocuğun doğurmasıyla aynı günde olduğu belirtildi. Küçük kızın hamile olduğu bir öğretmen tarafından fark edilip annesine haber vermesiyle ortaya çıktı.
Polis başkent Buenos Aires'in 1000 kilometre kuzey batısındaki Chilecito kasabasında yaşandığını söyledi. Bebeklerin beş hafta erken doğduğu belirtilirken doğumun sezaryan ile gerçekleştiği ve bebeklerin 1.5 kilogram ağırlığında olduğu belirtildi.

Yetkililer küçük kızın 14 yaşındaki ablasının da üç ay önce doğum yaptığını söyledi. Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre yerel yetkililer çocukların ailelerine yardım toplamak için harekete geçti.

Meksika'da 9 yaşındaki çocuğu hamile bırakan 17 yaşındaki baba aranırken Arjantin'deki ikiz çocuğun babasının kim olduğu açıklanamdı.

Meksika'nın Zoquipan de Guadalajara hastanesinde 27 Ocak’ta 2,7 kg ağırlığında ve 50 santimetre boyunda dünyaya gelen bebeğe Dafne adı verilmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.