1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 12 YIL BOYUNCA KIZINDAN VAZGEÇMEYEN BİR BABA!
12 YIL BOYUNCA KIZINDAN VAZGEÇMEYEN BİR BABA!

12 YIL BOYUNCA KIZINDAN VAZGEÇMEYEN BİR BABA!

12 YIL BOYUNCA KIZINDAN VAZGEÇMEYEN BİR BABA!

A+A-

ABD’de Teksas eyaletinin Austin kentinde yaşayan Greg Allen, tam 12 yıl boyunca kızı Sabrina Allen’ı aramaktan hiç vazgeçmedi… 4 yaşındayken annesi Dara Llorens tarafından Meksika’ya kaçırılan küçük kız, şimdi 17 yaşında.

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), çocuk kurtarma birimleri ve Meksika güvenlik güçlerinin birlikte büyük bir gizlilik içinde yürüttükleri operasyonda tam ümitlerin tükendiği bir anda mutlu sona ulaştı. 44 yaşındaki Anne Llorens, ABD’de gözaltına alındı. Psikolojik sorunları bulunduğu iddia edilen anne, kızının bulunmaması için sarı olan saçlarını koyu kahverengi renge boyamış ve böylece yakayı sıyırabileceğini düşünmüştü. Bulundukları yerde Blanca Aurora Fabian Urieb ve Adriana Fabian Uribe isimlerini kullanan anne-kız bucak bucak kaçıyordu.

26195095.jpg

KIZIMDAN VAZGEÇEMEDİM

Sabrina, Meksika’nın başkentine yakın küçük bir kasabada bulundu. ‘Oldukça kötü durumdaydı. Yaklaşık 10 yıldır benden nefret etmesi için şiddetli bir kampanyaya maruz kalmıştı’ diyor. Annenin de tanınmamak için estetik operasyon geçirdiğini söyleyen öfkeli baba, yıllardır findsabrina.org sitesi üzerinden de kızını aramaya devam ediyordu.

26195098.jpg

Üç çocuğu daha olan baba, ‘Onu bulmak istiyordum. Onu görmek istiyordum, onu seven bir ailesi olduğunu bilmesi gerekiyordu. Ben sadece… ondan vazgeçemedim’ diye konuştu.

İNTİHARI DÜŞÜNDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

Babası, kızının bulunmasının ardından yayınladığı duygusal videoda şunları söyledi: ‘Sabrina, okula gönderilmemiş ve eğitiminde oldukça geride kalmıştı. Annesi tarafından bir mahkum gibi iki odalı bir apartmanda tutuluyordu. Bana, annesinin ona ‘baban seni istemiyor, sevmiyor’ dediğini ve bu yüzden intiharı düşündüğünü de söyledi.’ Sabrina şimdi Teksas’da, babasının yanında. Ve yıllar boyu gördüğü bu işkenceyi atlatmak için terapi görüyor. Sabrina'nın yeni fotoğrafları, zarar görmemesi için yayınlanmıyor.  

 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.