1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 13 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
13 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

13 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün güne huzurlu başlayabilirsiniz. Anılarınız aklınıza gelebilir zira onları unutmak sizin için şu sıralar biraz zor. Anılarınıza özel bir defter yazmaya başlayabilirsiniz. Bu biraz olsun kafanızın rahatlamasını sağlayabilir. Bu öğleden sonra arkadaşlarınız ile grup etkinliklerine katılabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde ekstra iş fırsatları yakalayabilirsiniz. Değerlendirmeyi unutmayın.

BOĞA: Bugün iş yerinizde kendinizi geliştirmek için farklı çalışmalar yapabilirsiniz. Bu iş arkadaşlarınızın dikkatiniz çekebilir. Ve bu yüzden kendinizi küçük çaplı bir tartışmanın içinde bulabilirsiniz. Fakat hemen tartışmayı tatlıya bağlayacaksınız. Başkalarına da yardım ederek herkesin başarılı olmasını istiyorsunuz. Çabalarınız boşa çıkmayacak.

İKİZLER: İşinizle ilgili bazı konularda kararsız ve kaygısız tavırlarınız olumsuz tepkiler alabilir. Kariyerinizle ilgili beklemediğiniz bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu gelişmeler olumlu ya da olumsuz da olabilir. Her sonuca hazırlıklı olmalı ve hayatı ciddiye almalısınız.

YENGEÇ: Bugün arkadaşlarınız veya aile üyelerinizle ilgili önemli bir görüşme yapabilirsiniz. Çözülmemiş sorunlarınız gün yüzüne çıkacak. Fakat bu zamana kadar yaptığınız iyilikler bu gibi sorunlardan kurtulmanıza yardımcı olacaktır. Bugün ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmek için programlayabilirsiniz kendinizi. Eğitim vermek açısından eğilimleriniz olacaktır.

ASLAN: Bugün başkalarıyla olan iletişim gücünüz oldukça kuvvetli. Öğretmek ve öğretilmek hoşunuza gidebilir. Bir takım konferanslara, müzakerelere katılmak için güzel bir gün olabilir sizin için. Yeni arkadaşlar edinmek size iyi gelecektir. Değişik fırsatlar geçebilir elinize bunları değerlendirmek zorunda kalabilirsiniz. Bunun için yakınlarınızdan yardım almak iyi olabilir.

BAŞAK: Bugün kendinizi oldukça iyi hissedeceksiniz. Çalışırken pratik olmanız işlerinizin hızlı bitmesi ve sizin yöneticilerinizin gözüne girmeniz açısından önemli bir konu olacak. Hedeflerinize kilitlenmek için oldukça uygun bir zaman. Bu akşam çekiciliğinizle göz kamaştıracaksınız. Romantik bir yemek sizi bekliyor.

TERAZİ: Bugün iş yerinizde oldukça başarılı bir performans göstereceksiniz. Bu öğleden sonra farklı toplantılara katılabilirsiniz. Bu toplantılar yeteneklerinizi göstermek için uygun olabilir. Daha sonra arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçireceksiniz. Hayal kırıklığı yaratan aşk hayatınızı artık arkanızda bırakmanız gerekiyor.

AKREP: Alıngan ve hassas olduğunuz bir gündesiniz. Karşılaşacağınız olaylar duygularınızı daha da derinleştirebilir. Öte yandan ailenizle olan ilişkinizde bazı düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Olayları akışına bırakmalı ve sakin olmalısınız.

YAY: Yaşamınızda değişiklikler yapmak istediğiniz bir dönemdesiniz. Arkadaşlarınızla kafanızdaki düşünceleri paylaşabilir, ekip çalışmaları gerçekleştirebilirsiniz. Hayal gücünüz sayesinde yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz.

OĞLAK: Yaşayacağınız bazı olaylar duygularınızı ve aklınızı karıştırabilir. Kendinizi karmaşık bir ruh haline teslim etmeyin. Dikkatinizi başka yöne çevirmelisiniz. Bugün yaşayacağınız bazı olaylar size eski günleri hatırlatacak.

KOVA: Gün içerisinde yakınlarınızdan alacağınız bazı haberlerden etkilenebilir, duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Kararlı ve planlı davranacağınız bir dönem. Sevdiğiniz kişiden sürpriz bir haber alabilir ve mutlu olabilirsiniz.

BALIK: Bugün duygularınız oldukça yoğun. Eski dostlarınızla karşılaşabilir ve eski günleri anabilirsiniz. Öte yandan yarım kalmış işlerinizi tamamlamak ailevi bazı problemleri çözmek isteyebilirsiniz. Sabırlı ve sakin olmalısınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.