1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 13 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
13 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

13 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Güne hızlı başlamanız, sizi motive edecek. Öte yandan bugün üzerinizde gereksiz bir sakarlık hakim. Daha dikkatli ve temkinli olmanızda yarar var. Sağlığınıza dikkat edin.

BOĞA: Günler öncesinin yorgunluğunu üzerinizden ancak atabilmenin rahatlığını yaşayabileceğiniz bir gün! Başarılı giden ilişkiniz sizi diğer yönlerde de olumlu yönde etkileyerek verimliliğinize neden oluyor.

İKİZLER: Aşktan yana şansınızın yüksek olduğu bir gündesiniz. Duygularınıza gem vurmaktan vazgeçmeli, açık ve cesaretli olmalısınız. Akşam saatlerinde bir organizasyona katılmanız elzem görünüyor.

YENGEÇ: Bugün yoğun iletişim halinde olduğunuz bir gün. Kararsızlığınız sizden çok yakınlarınızı rahatsız ediyor. Yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için kapalı kapılar arkasına gizlenmekten kaçınmalısınız.

ASLAN: Bugün kendinizi huzurlu hissettiğiniz bir gündesiniz. Özellikle maddi açıdan rahatlığa kavuşacağınız bir döneme giriyorsunuz. Paranızı dikkatli kullanırsanız verimliliğiniz iki katına çıkabilir bizden söylemesi...

BAŞAK: Takıntılarla dolu bir dünyadan yaşamaktan sıkıldığınız bu günlerde, istekleriniz cazibesini kaybediyor. Aşk kapınızı çalabilir. Hazırlıklı olun!

TERAZİ: Gönül çelen yapınızla yine etrafınızda ilgi toplamaya devam ediyorsunuz. İlişkinizde kafanıza takılan soru işaretleri yakın zamanda olumlu yönde yanıt buluyor. Kendinizi boşuna üzmeyin! Öte yandan akşam saatlerinde arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

AKREP: Sorgulayıcı tarafınız bu günlerde partneriniz tarafından sıkıntı yaratıyor. Empati kurmaya özen gösterin! Aile içi bir karamsarlık söz konusu, olgun düşünmeniz gerekebilir.

YAY: Hareketli Yayları yine hareketli bir gün bekliyor. Yoğun geçmesi mümkün olan bir günün ardından akşam saatlerinde kendinizi plansız bir eğlencenin içinde bulabilirsiniz. Öte yandan mutluluğunuz düşman çatlatıyor.

OĞLAK: Başınıza kaşımaya vaktinizin olmayacağı kadar dolu bir gün geçirebilirsiniz. Eşiniz ya da çocuğunuzla ilgili alacağınız bir bilgi sizi onur veriyor. Harcamalarınıza dikkat edin. Aksi halde sizi zorlu bir dönem bekliyor.

KOVA: Bugün kendinizi alışverişe vermek isteyebilir, eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Bu durum sizi motive edecek. Diğer yandan sevdiğinizle ilgili net kararlar almak ve çözüm yoluna gitmek isteyebilirsiniz.

BALIK: Sağlığınızla ilgili ufak sorunlar yaşayacağınız bu günde, tadınız kaçabilir. Gün içerisinde iletişime geçeceğiniz kişiyle ortak kararlar almanız gerekebilir. Başınıza buyruk hareket etmeyi bırakmanızda fayda var.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.