1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 13 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
13 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

13 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

 

Güneş tutulması için geri sayım başladı. Güneş tutulması bugün Türkiye saatiyle 09.41'de başlayacak. Peki Güneş tutulması hangi burcu nasıl etkileyecek?

İşte yanıtları...

Astrolog Demet Baltacı'nın yorumlarına göre, Güneş tutulmasının burçlara göre etkileri şöyle: 

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Yeniay sizin günlük rutinleriniz, iş yaşamınız ve sağlığınızı temsil eden alanda gerçekleşecek. Günlük yaşamınızda ve iş çevrenizde, düzenlemeler yapabilir, sağlığınız için tedavi ve diyete başlayabilirsiniz. Yanınızda çalışan kişiler, akrabalar ve evcil hayvanlarınızla ilgili gelişmeler meydana gelebilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yeniay sizin beşinci evinizde gerçekleşiyor. Özel ilişkileriniz, duygusal hayatınız, yaratıcılığınız ve çocuklarınız ile ilgili konularda yeni gelişmeler bekleyebilirsiniz. Yurtdışı ile ilgili işleriniz, eğitim ve hukuksal davalarınızda meydana gelecek gelişmeler genel olarak hayatınıza olumlu yansıyabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Yeniay ile birlikte eviniz, aileniz, ebeveynleriniz ile ilgili duygularınızı etkileyecek gelişmeler, bazı kavramlarda sonuçlanmalar yaşayabilirsiniz. Gerekli finansal desteği bularak ev sahibi olabilir ya da bir süredir uğraştığınız bir gayrimenkulun satışını gerçekleştirebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Yeniay ile birlikte yakın çevreniz, kardeşleriniz ve akrabalarınızla ilgili gelişmeler olabilir. İşiniz ile ilgili eğitim, tanıtım, basın, internet ve yayıncılık gibi faaliyetlerde bazı gelişmeler gündemde olabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Yeniay sizin para ve kazançlar evinizi aydınlatacak. Maddi durumunuzu etkileyecek önemli değişimler ve dönüşümler meydana gelebilir. Daha önceden başlamış bazı iş ve girişimlerin artık maddi sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Burcunuzdaki Yeniay ile birlikte daha fazla öne çıkabilir, fark edilebilirsiniz. Dış görünümünüzde imaj değişimleri yapabilir, özel ilişkilerinizde dönüşümler yaşayabilirsiniz. Kariyer alanında bireysel yaratıcı çalışmalarınız daha fazla dikkat çekebilir. Emeklerinizin karşılığını artık alabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Yeniay ile birlikte duygusal hassasiyetiniz çok artabilir, eviniz ve aile büyükleri ile ilgili bazı belirsizlikler sonuca bağlanabilir. Sağlık kontrolleri yaptırmak, zararlı alışkanlıkları bırakmak, diyete başlamak için uygun bir dönemdesiniz. Günlük rutinlerinizde, alışkanlıklarınızda değişimler yaşayabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Yeniay sosyal yaşam ve insan ilişkileri konusunda şansınızı arttırabilir. Grup çalışmaları ve kalabalıklara hitap eden işlerde başarılı olabilirsiniz. Daha önceden başladığınız girişimler, başarılı olabilir ve hayallerinize kavuşabilirsiniz. Aşk, romantizm, çocuklar konusunda şanslısınız.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Yeniay kariyer ve ev yaşamınıza dikkat çekiyor. Aile, ev ve iş yaşamında duygusal olarak biraz zorlanabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebilmek için olaylara objektif bakmalısınız. Kararsız kalmaz, zamanında hareket ederseniz kariyerinizde ilerlemenizi sağlayacak adımlar atabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Yeniay sizi için şanslı enerjiler veriyor. Geleceğinizi etkileyecek güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Siz veya çocuğunuzun eğitimi, akademik kariyeri ile ilgili gelişmeler hızlanabilir. Hukuksal bir soruna çözüm bulabilirsiniz. Keyifli bir tatil ve seyahate de çıkabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Yeniay ortak kazançlar ve gelir giderler konusunda belirsizlikleri giderip, bazı farkındalıklar kazanmanıza olanak sağlayabilir. Miras, sigorta, vergi, nafaka, kredi gibi konular da bu yeniay ile birlikte daha fazla gündeminizde yer alacaktır.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Yeniay ikili ilişkiler ve işbirlikleri alanında bazı dönüşümler yaşamanızı sağlayabilir. Evlilik ve iş ortaklığı kararı alabilir, gerekli adımları atabilirsiniz. Süregelen ilişkilerde dönüşümler de yaşanabilir. Eş ve partnerinizin yaşamındaki bazı gelişmeler de sizi etkileyebilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.