1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 13 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
13 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

13 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Geleceğinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Beklentide olduğunuz işlerle ilgili başlangıçlar yapabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha rahat ilerleme kaydedebilirsiniz. İletişimle ilgili konularda kendinizi daha rahat gösterebilirsiniz. Mücadeleci tarafınız ortaya çıkabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün iş hayatınızdaki gelişmeler sorumluluk almaya yöneltebilir. Gün içinde teknik konulara daha rahat çözüm getirebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda büyüme kaydetmek için çaba sarf edebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda yaratıcılığınızı ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Akşama doğru duygusal olarak kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün yeni şeyler öğrenmek için uygun bir gündesiniz. İlginizi çeken fakat fırsat bulamadığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Yabancılarla ilişkiniz gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme kaydetmek için arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Özel hayatınızla ilgili sorumluluklarınızı yerine getirmek için uygun bir gündesiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı konularda sıkıntı çekebilirsiniz. Bazı belirsizlikleri göz önünde tutmakta fayda var. Finansal konularda değişen koşullar içinde kalabilirsiniz. Ani kararlardan kaçınmalısınız. Çözmeniz gereken konular varsa bugün kendinizi rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Eşinizle veya ortağınızla ilgili konularda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Denge de kalmak zorlaşabilir. Sorumlu olduğunuz konulara yönelmek size iyi gelecek. Sizi uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmalısınız. İşlerinize yaratıcılığınızı katabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çaba sarf edeceksiniz. Kardeşlerinizden destek alabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün çalışma koşullarınızdaki sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kaynaklanan sıkışıklıklar meydana gelebilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Sağlığınızla ilgili sıkıntılarınızla ilgilenebilirsiniz. Kendinizle ilgili ilgili konularda mücadele göstermeniz gerekebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün keyif aldığınız konularda kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi büyütmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gün içinde çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Ani karar vermeniz gereken olaylarla karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bu sabah ailevi konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Gün içinde toprak ve emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Zihinsel süreçlerde karmaşa yaşayabilirsiniz. Ticari konularla ilgilenebilirsiniz. Kendinizi göstermeniz için mücadele edebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Yakın çevrenizdeki değişiklerden haberdar olabilirsiniz. Öğleden sonra ani değişiklikler gündeme gelebilir. Ticari konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde büyüme kaydedebilirsiniz. Kendinizi daha fazla ortaya koymak ve göstermek isteyeceğiniz bir gündesiniz

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün harcamalarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Parasal kaynaklarınızla ilgili gelişmelerle ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinize yaratıcılığınızı katabilirsiniz. İşlerinizi yetenekleriniz sayesinde büyütebilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili değişiklikler yaşayabilirsiniz. İşlerinizi toparlama fırsatı bulacağınız bir gündesiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün hassas olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlere kendi yaratıcılığınızı katabilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda önem verdiğiniz konularla ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz. Eğitim fırsatları gündeme gelebilir. Ticari konularda kararlar alabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bu sabah kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizde sıkışıklıklar olabilir. Kimi zaman koşullar tahmin ettiğiniz gibi ilerlemeyebilir. Ani değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi endişeli hissedebilirsiniz. Çaba gösterdiğiniz işlerden sonuç çıkmayabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.