1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “13. GELENEKSEL 1. ULUSLARARASI EKO GÜNÜ”
“13. GELENEKSEL 1. ULUSLARARASI EKO GÜNÜ”

“13. GELENEKSEL 1. ULUSLARARASI EKO GÜNÜ”

Büyükkonuk Belediye Başkanı Sezai Sezen ve Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca,Sibel Siber ile Özkan Yorgancıoğlu’nu “13. Geleneksel 1. Uluslararası Eko Gün” etkinliğine davet etti.

A+A-

MECLİS BAŞKANI  SİBER  VE BAŞBAKAN  YORGANCIOĞLU EKO GÜN’E DAVET EDİLDİ

Büyükkonuk Belediye Başkanı Sezai Sezen ve Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber ile Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’nu Büyükkonuk’ta 6 Ekim Pazar günü gerçekleşecek, “13. Geleneksel 1. Uluslararası Eko Gün” etkinliğine davet etti.

Turkcell’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkonuk Belediye Başkanı Sezai Sezen ve Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, Cumhuriyet Meclisi’nde ziyaret ettikleri BBaşbakan Özkan Yorgancıoğlu ve Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber’e davetiye takdim ederken, program hakkında da bilgi verdi.

“TÜM TOPLUM SAHİPLENDİ”

Büyükkonuk Belediye Başkanı Sezai Sezen, belediyelerin zorluklar yaşadıkları bir dönemde "Eko Gün"ü çok daha ileriye taşıdıklarını söylerken, geçmiş dönemlerde olduğu gibi yine Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ana sponsorluğu ile yola çıktıklarını belirtti.

“Eko Gün bizim için çok özel bir proje” diyen Sezai Sezen, toplumun tüm kesimlerince sahiplenilen bu önemli etkinliğin, her yıl, içeriğin daha da zenginleştiğine dikkat çekti.

Sezen, Başbakan ve Meclis Başkanı’nı 6 Ekim’de yanlarında görmeyi arzuladıklarını dile getirdi.

“BAŞARI ÇITASI YÜKSELİYOR”

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca da, sosyal sorumluluk çabalarında çevreye yönelik özel bir duyarlılık taşıdıklarını belirterek, Eko Gün’e bir kez daha ana sponsor olmaktan onur duyduklarını söyledi.

Eko Gün etkinliğinin başarı çıtasını her yıl daha da yukarılara taşıdığını ifade eden Karaatmaca, “Kıbrıs’ın zengin kültürel, tarihi ve doğal mirasının korunması açısından son derece önemli bir projedir. Eko Gün’ün temsil ettiği değerleri, tüm ülkeye yaymak için çalışıyoruz” dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.