1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 13 GÜNDÜR İÇERİDEYDİ
13 GÜNDÜR İÇERİDEYDİ

13 GÜNDÜR İÇERİDEYDİ

23 yaşındaki kadın

A+A-

Lefkoşa’ya bağlı Haspolat Köyünde faaliyet gösteren Sener Trade Ltd isimli işyerini kundakladığı ve işyerine ait parayı çaldığı gerekçesi ile 13 gündür polis hücresinde tutulan zanlı S.E (K-23) hakkındaki soruşturma tamamlandı.

Zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Zanlı ağır teminat şartları ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ndeki teminat duruşmasında hakkındaki soruşturma tamamlanan zanlı müstahdem tarafından hırsızlık ve kundaklama suçlarından yargılanmak üzere teminatla serbest bırakıldı.

Mahkeme zanlının 7 bin TL nakit teminat ve iki kefilin 100’er bin TL tutarında kefalet senedi imzalamasını ve yargılanıncaya kadar yurt dışına çıkışının yasaklanmasına karar verdi. Öngörülen teminat şartlarını yerine getiren zanlı yargılanıncaya kadar özgür kaldı.

İşyerine benzin döküp yakmıştı

Zanlının, Lefkoşa’ya bağlı Haspolat bölgesinde çalıştığı Sener Trade Ltd’e benzin döküp yaktığı ve bunu şirket hesabından para çaldığı için evrakları yok etmek amacı ile yaptığı iddia edilmişti. Çıkan yangında işyeri tamamen yanarken, zanlının ofis önünde park haline bulunan aracı da yangında kullanılmaz hale geldi. Öte yandan yangında zanlının saçları ve sol eli de kısmen yandı. Soruşturma amaçlı tutuklanan zanlının polise verdiği ifadede hesaplarda açık çıktığı gerekçesi ile işyeri tarafından suçlandığını, öfkelendiği için bir bidon benzin alıp şirketi yaktığını itiraf ettiği açıklandı.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.