1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 13 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
13 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

13 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Hareketli ve iletişim yönünden yoğun bir gündesiniz. Ancak ifade tarzınız sert olabilir, tartışmalara açık anlar olası, daha ılımlı olmakta yarar var. Sosyal alanda yeni kişilerle tanışmanız mümkün. Güzel arkadaşlıklar, keyifli paylaşımlar, sohbetler olası. Yakınlarla ilgili beklediğiniz olumlu haberleri alma ihtimaliniz de yüksek.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Uğraştığınız işlerle ilgili değişimler söz konusu olabilir. Bu değişimler sizin çok istediğiniz bir şey olmayabilir. Varolan düzenin bozulması sizi gerginleştirebilir. Olayları daha esnek ve iyi yönünden bakmanızda fayda var. Belki de bu değişim sizin ihtiyacınız olan bir şeydir. Maddi konularınızla ilgili harcamalarınız tekrar gözden geçirebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Hayatınızda olacak olan değişimler sizi şaşırtmayabilir. Uzun zamandır beklediğiniz bir iş fırsatı, bir aşk, bir haber gündeminize hediye gibi gelebilir. Bu haberle birlikte iletişim trafiğiniz de artabilir. Yakın çevrenizle ve ailenizle güzel paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Maddi konularınız gayretleriniz sonucu düzene girecek.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Uğraştığınız işlerde farklı yöntemler denemek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınız ve zekânız sayesinde keyifli sonuçlara ulaşmanız an meselesi. Finansal konularda daha önceden yapmış olduğunuz işlerin meyvelerini alma ihtimaliniz yüksek. Sahip olduğunuz imkanlar motivasyonunuzu ve gücünüzü arttıracak.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

İş hayatınızda uğraştığınız işlere hız katmanız olası. İşlerinizi tamamlayabilir ya da geliştirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Bu konuda fikirleriniz ve düşünceleriniz önem kazanacak. Bugün sözleriniz ikna edici olabilir ve dengeleyici olabilirsiniz. Düşüncelerinizi yakın çevrenizle, sosyal gruplarınızla paylaşabilir, başkalarının fikirlerini de alabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Zihinsel açıdan aktif olacağı bir gündesiniz. Hedeflerinize erişmekte zorlanmayacaksınız. Uğraştığınız işlerle ilgili kısa yolcuklar yapmanız mümkün. Yeni kişiler tanıyabilir, yaptığınız işleri anlatabilirsiniz. Evinizde kurduğunuz düzenle ilgili değişiklikler yapmanız da mümkün. Mesleki konular ve ev arasında denge kurmaya bakmalısınız.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Düşüncelerinizi paylaşmak için pek çok kişi ile iletişim halinde olabilirsiniz. Sizi rahatsız eden konuları nazik bir ifadeyle anlatabilir, konuyu yüksek ihtimalle çözüme kavuşturabileceksiniz. Ailenizle birlikte keyifli paylaşımlarda bulunmak da sizi mutlu edecek. Akrabalarınız ya da kardeşlerinizi ziyaret etmek için kısa yolcuklar yapabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Zihinsel olarak yoğun bir gün yaşamanız olası. İletişiminiz hızlı ve akıcı olacak, bu nedenle yoğunluktan bunalabilirsiniz. Yaptığınız işleri hakkını vererek tamamlamanız çevrenizden takdir getirebilir. Finansal konularda riskli yatırımlara dikkat etmenizde fayda var. Kardeşlerinizle bir araya gelebilir, sorunlarınız ile ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Finansal konularınız gündeminizi etkileyebilir. Hiç beklemediğiniz bir yerden maddi destek alabilme ihtimaliniz yüksek olabilir. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde hareketli ve keyifli zamanlar yaşayabilirsiniz. Bugün beraberliklerinizde daha sabırlı olmalısınız. Ortaklaşa konularda aksilikler üzerine gitmektense beklemeye gayret edin.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Çalışma ortamınızda zihinsel açıdan daha aktif olabilirsiniz. Bu durum yorucu olsa da sizi motive edebilir. Düşüncelerinizde olumlu olmaya çalışın. Zihinsel aktivitelerde bulunmak sizi canlandırır. Eğer eğitsel bir işle uğraşıyorsanız, konsantre olmaya gayret edin. Fazla mesai yapmanız sağlınız konusunda yıpratıcı olabilir. Hizmet konularına dikkat etmelisiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün duygusallıktan uzak durmayı tercih edebilirsiniz. Zihinsel yanınız daha akıcı olacak. Aşk konusunda kararsız ve mantık dâhilinde hareket etmeniz olası. Özgürlüğünüze düşkünlüğünüz bugün daha belirgin olabilir. Sosyal çevrenizle, arkadaş gruplarınızla keyif ve eğlence dolu anlar paylaşmak sizi mutlu edecek. Aşk hayatınızda da hareketlilik var.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Aile hayatınızla ilgili konularla daha fazla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Aile içinde hareketlilik artabilir. Taşınmakla ilgili konular da gündeme gelebilir. Maddi konularda ummadığınız yerlerden destek alabilirsiniz. Babanıza ya da ailenize ait konular üzerinde fazlasıyla durabilirsiniz. Bu konuda daha dikkatli olmakta fayda var.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.