1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 13 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!
13 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

13 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün sinirlerinize hakim olmalısınız. İlişkinizde ise ben değil biz olmalısınız. Duygularınızı ifade etmede sabırsız ve zorlayıcı davranabilirsiniz.

BOĞA: Cesaretinizi kimsenin kırmasına izin vermeden hareket edin. Çok sabırlı olun ve sakın yılmayın. Büyük başarılar sabır ve emekle gelir.

İKİZLER: İşinizle ilgili konularda eksik kalan konuları tamamlayabilir ve çalışma arkadaşlarınızın desteği ile karşılaşabilirsiniz. Mesleğiniz dolayısıyla tanışacağınız insanların tekliflerine açık olun.

YENGEÇ: İnatçı ve bağımsız düşünmek sizi maddi konularda hırslandırabilir. Çıkarlarınızı korumak için hiç sevmediğiniz birisiyle işbirliği yapabilirsiniz.

ASLAN: Bugün siz sadece sorumlu olduğunuz konularla ilgilenin. Beklenmedik bir aşk itirafı alabilirsiniz.

BAŞAK: Bugün gizemli ve çekici görünebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirme konusunda güçlü ve kararlısınız ve bunu karşınızdakine çok iyi yansıtacaksınız.

TERAZİ: Bugün karamsar ve endişe verici duygular içine girebilirsiniz. Ve bu duygulardan kurtulmak için bazı yenilikler isteyebilirsiniz. Girdiğiniz bu duygulardan sevdiklerinizin desteği ile kurtulacaksınız.

AKREP: Titiz ve her şeyi inceleyen yapınız bugün gün boyunca devam edecek. Sosyal hayat açısından şanslı, bereketli, olumlu geçebilecek bir gündesiniz. Ancak arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde kıskançlıklar yapmamalısınız.

YAY:  Yüksek beklentilerinizi dile getirmekten çekinmenize gerek yok. İnsanların bilmesine izin verin. İlişkinizin gidişatını olumlu yönde etkileyecek konuşmalar yapabilirsiniz.

OĞLAK: Eleştirel yönünüz ön plana çıkacak ve en ufak detayları dahi yakalayabiliyorsunuz. Zor beğenen biri olduğunuzu düşünenler ortaya çıkabilir.

KOVA: Tartışma ortamlarından uzak durmanızda fayda var. Çünkü ister istemez taraf olabilirsiniz, bu da insanlarla olan ilişkinizi zedeleyebilir. Aşkta istediğiniz düzeni oturtmaya az kaldı.

BALIK: Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Geçmişten bugüne taşıdığınız değerlerin size fayda sağladığını göreceksiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.