1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 13 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
13 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

13 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ

Maddi kaynaklarınız gündeminizi oluşturabilir. Gelir ve gider dengenizi oturtmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Parasal birikimlerinizle ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizle güvenip, yeni işlere atılmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi rahatsız hissedeceğiniz zamanlar olabilir.

BOĞA

Ticari konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. İletişimin yoğun olduğu anlarda, sakin olmaya özen göstermelisiniz. Yakın çevrenizdeki değişimler sizi de etkileyebilir. Kulağınıza gelen dedikodulara önem vermemelisiniz. Öğleden sonraki saatlerde kendinizi gevşemiş hissedebilirsiniz. Duygularınızı daha kolay ifade edeceğiniz zamanlar olabilir.

İKİZLER

Ailevi konularla ilgili olaylar gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi bu konularda fazla duygusal hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Güven aradığınız konular sizi etkisi altına alabilir. Öğleden sonraki zamanları arkadaşlarınızla hoşlandığınız yerlerde geçirmeniz size iyi gelecektir. Gevşeyeceğiniz ve duygularınızı rahatça ifade edebileceksiniz.

YENGEÇ

Keyif aldığınız şeyler için rahatça para harcayacağınız bir gündesiniz. Bugün kendinizi derin duygular içinde hissedebilirsiniz. Yaratıcılık isteyen konularla ilgilenmek size iyi gelebilir. Çocuklarınızla birlikte hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi hüzünlü hissedeceğiniz zamanlar olabilir. Kendinizi akışa bırakın.

ASLAN

Çalışma hayatınızdaki gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı temkinli olmalısınız. Sağlığınızı kötü etkileyecek koşullara kendinizi korumaya özen gösterin. Duygusal konulara fazla yönelmek isteyebilirsiniz. Öğleden sonra gevşemek için kendinize zaman ayırmaya çalışmalısınız.

BAŞAK

Karşı taraftan gelecek düşmanlıklara karşı kendinizi korumanız gereken bir gündesiniz. Mahkemeyle ilgili işlerinizde bugün gelişmeler söz konusu. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Duygusal konularda hassasiyet yaşanabilir. Akşam saatlerinde etrafınızdakilere karşı yargılayıcı tutum içinde olabilirsiniz.

TERAZİ 

Bugün kendinizi derin duygular içinde hissedebilirsiniz. Ortaklı para konular gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar yaşanabilir. İlerleyen saatlerde kendinizi gevşemiş ve rahatlamış hissedebilirsiniz. Duygularınızı daha rahat ifade edebilirsiniz.

AKREP

Yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. Bu konularla ilgili araştırma yapmak size keyif verecektir. Duygularınızı ifade etmek için uygun bir gündesiniz. Özgürleşme isteği içinde tatil planları yapabilir. Etrafınızdaki insanları buna dahil etmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi engellenmiş hissedeceğiniz zamanlar olabilir.

YAY

İş hayatınızda göz önünde olmaktan hoşlanacağınız bir gündesiniz. Uğraştığınız işle ilgili alacağınız sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Öğlen saatlerinde kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz. Karşınızdakine duygularınızı daha rahat ifade edebilirsiniz. Akşam saatlerinde olaylar sizi hayal kırıklığına itebilir. Engellenmiş hissedebilirsiniz.

OĞLAK

Gelecek ümitlerinizle ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dernek işlerinize zaman ayırabilirsiniz. Gün içinde alacağınız destekler işlerinizi kolaylaştıracaktır. Gün içinde popüler yerlere gitmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi keyifsiz hissedeceğiniz zamanlar olabilir.

KOVA

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı yaşamış olduğunuz olaylar gündeminizi etkileyebilir. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar olabilir. Elinizden olmayan nedenlerden kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Akşama doğru kendinizi gevşemiş hissedebilirsiniz. Duygusal yönden derin hisler içinde olabilirsiniz.

BALIK

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Duyularının derinliği içinde hayallere dalabilirsiniz. Duygularınızı rahatça ifade etmek isteyebilirsiniz. Rahatlamak ve gevşemek için keyif aldığınız yerlere gitmek size iyi gelecektir. İlişkiler ön plana çıkabilir.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.