1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 13 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
13 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

13 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün eşinizle ilgili konularda net fikirler içinde olabilirsiniz. Açık düşmanlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yoğunlaştığınız işlerin sorumluluğunu elinize almanız gereken bir gündesiniz. Ortağınızla ilgili konulara daha fazla angaje olmanız gerekebilir. Gün içinde sizi uğraştıran konulara karşı eliniz kolunuz bağlı hissedebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün çalışma koşullarınızı tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla iyi organize olmanız gereken durumlar olabilir. İşlerinizde istikrar sağlamak için daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran konularda risk almayın.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Yaşadığınız bazı olaylar sizi rahatsız edebilir. İlişkinizi sorgulayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Riskli durumlardan kaçınmalısınız. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çaba göstereceksiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün ailevi konularda hassas dengeler olabilir. Kişiler arasında birleştirici rol oynayabilirsiniz. Olayları kontrol etmeniz gerekebilir. Uğraştığınız konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Zorlandığınız durumlarda aile fertlerinden yardım alabilirsiniz. Duygularınızı ifade etmekte zorlandığınız durumlarla karşılaşabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. İşlerinizde yazışma ve görüşmelerin önemi artabilir. İkili ilişkilerinizde sizi rahatsız eden durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Ticari konulara özen göstermelisiniz. Sorumluluklarınızın üzerine eğilebilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinizle zaman ayırabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün sorumlu olduğunuz konularda ilerleme sağlayabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konuları daha çok parlatmak isteyebilirsiniz. Aldığınız yardımlarla bunu daha rahat yapabilirsiniz. Parasal konular kafanızı kurcalayabilir. Yeni kaynak arayışına girebilirsiniz. Maddi konularda duygusal davranamamaya çalışın.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün duygularınızın sizi yorduğunu hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde endişeler söz konusu olabilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda hassaslaşabilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. Bedene ait konular gündeme gelebilir. Kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda çaba göstereceksiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı karmaşa içinde olabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili kesin kararlar vermemelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda istikrar sağlamak sizin için önemli olacaktır. Kısmetli durumları hayatınıza katmakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde kendi içinize yönelmek isteyebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün sosyalleşmek ve arkadaşlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi çevrenizdeki insanlarla paylaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Gün içinde alacağınız destekler ilerlemeniz için fırsat yaratacak. Geleceğinizle ilgili planlarınızı başkalarıyla paylaşabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Gün içinde çalışma hayatınızda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız işlerde ilerleme kaydetmek için başkalarından yardım alabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Göz önünde olmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha gerçekçi olmak zorunda kalabilirsiniz. Acele karar almamanızda fayda var.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün kendi sınırlarınızı aşmak ve yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz. Farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Hayatınıza başka bir bakış açısıyla bakmak durumu anlamak için iyi gelebilir. İşlerinizde ilerleme kaydetmek için istikrarlı davranmanız gerekebilir. Gün içinde ikili ilişkileriniz keyfinizi kaçırabilir. Sakin kalmanızda fayda var.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün borç alacak ilişkileri gündeminizi meşgul edebilir. Finansal konularda yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Sizi endişelendiren durumlara daha dikkatli bakmanızda fayda var. Kendinizi zor durumlara sokmamaya çalışın. Gün içinde gelen destekleri görmekte zorlanabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir gündesiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.