1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 13 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
13 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

13 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün iş hayatınızdaki konularda etrafınızdakilerden yardım alabilirsiniz. Sabah saatlerinde farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz. Gün içinde değişen koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Başarı konusunda daha fazla ön planda olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde zorlayıcı koşullar olabilir. Akışta kalın.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün ruhsal konulara ilginiz ortaya çıkabilir. Farklı ilgi alanları sizi yeni ufuklara taşıyabilir. Gün içinde yabancılarla ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Üzerinde uğraştığınız konulara daha fazla angaje olmak size iyi sonuçlar getirecektir. Kendinizi daha fazla ifade edeceğiniz sosyal gruplar içinde olmak isteyebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün sizi endişeye sokan konularla daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Finansal konularda yenilenme içinde olacağınız zamanlar var. Bu konuda alacağınız kararlarda dikkatli olmalısınız. Ortaklı konular sizi duygusal olarak da bağlayacaktır. Sorumlu olduğunuz işlerde fedakarlık yapmak durumunda kalabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Tepkilerinize dikkat etmeniz gereken zamanlar var. İkili ilişkilerde uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda büyüme kaydetmek için çaba göstereceksiniz. Sabırlı olmalısınız.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün çalışma hayatınızdaki değişimler sizi de etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmanız gerekebilir. Yapacağınız programlar sizin gelecek planlarınızı da etkileyebilir. Gün içinde sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İş yerinde birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkileriniz önem kazanabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün gündeminiz hareketli olabilir. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Bazı konularda fazla titiz davranmaya meyilli olacağınız zamanlar var. Kendinizi akışta tutmaya çalışın. Keyif aldığınız konulara yönelmek size iyi gelecektir. Sorumlu olduğunuz konularda risk almaya yakın bir gündesiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Ev hayatınızda bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Geçmişte ilgilendiğiniz şuan göz ardı ettiğiniz konular sizi meşgul etmeye başlayabilir. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinleyerek daha iyi sonuçlar alacağınız işleriniz olacak.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün yazılı ve sözlü iletişim önem kazanabilir. Aldığınız kararları yazılı hale dökmek önemli olabilir. Gün içinde kardeşlerinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Kulağınıza gelen söylentilerin fazla üzerinde durmamaya çalışın. Ticari konular önem kazanabilir. Zihinsel konularda dikkatli olmanız gereken zamanlar var.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak için her türlü çabayı gösterebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili koşullar gündeminizi etkileyebilir. Yetenekli olduğunuz konuları daha fazla parlatmak isteyebilirsiniz. Başkalarından destek almak isteyebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün imaj değişikliği yapmak isteyebilirsiniz. Sorumluluklar ön planda olabilir. İşleriniz için çaba sarf edeceğiniz zamanlardasınız. Kişisel hassasiyetiniz olan konulara daha ciddi yaklaşabilirsiniz. Yeni başlangıçlar için plan ve program yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere dikkat edin.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün bilemediğiniz konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Elinizdeki bazı işlerde güç kaybedeceğiniz zamanlar var. İçinize kapanabilirsiniz. Kendinizi yalnız kalmış hissedebilirsiniz. Sabırlı olmaya özen göstermelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha iyi organize olmaya ihtiyacınız var. Korkularınıza yenilmeyin.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün geleceğinizle ilgili yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. Beklentilerinizle ilgili gelişmeleri sağlamlaştırmak isteyeceğiniz zamanlar var. Arkadaşlarınızla planlara yapmak isteyebilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda üstlerinizle iletişim halinde olacağınız zamanlar var.

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.