1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 13. MAAŞLARI YARIN ÖDÜYOR
13. MAAŞLARI YARIN ÖDÜYOR

13. MAAŞLARI YARIN ÖDÜYOR

Gazimağusa Belediyesi çalışanların 13. maaşları yarın ödüyor.

A+A-

Gazimağusa Belediyesi çalışanların 13. maaşları yarın ödüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, bankalara dün ödeme talimatı verildiğini ve çalışanların yarın 13. maaşlarını hesaplarından çekebileceğini duyurdu.

Açıklamada, 281 çalışana 990 bin 281 TL’lik 13. maaş ödemesi yapıldığı, Aralık ayı maaşlarının da Pazartesi günü çalışanların hesaplarına yatırılmasının sağlanacağı belirtildi.

KAYALP

Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, 13. maaşlar konusunda belirsizlik yaşanmaması ve hem piyasada, hem de çalışanlarda bir nebze de olsa rahatlamanın sağlanması amacıyla Çarşamba gününden maaşların ödenmesi için talimat verdiklerini söyledi.

Çalışanlara karşı yükümlülüklerini yerine getirmede hassas olduklarını belirten Kayalp, iş verimliliğini çalışanların memnuniyetiyle sağlamaya önem verdiklerini ifade etti.

Gazimağusa Belediyesi’nin doğru ve sağlıklı planlamayla güçlü bir mali yapıya sahip olduğunu belirten Kayalp, Gazimağusalılar’a kaliteli yatırım ve hizmetler sunarken, aynı zamanda belediye personelinin yaşam kalitesinin korunmasına özen gösterdiklerini kaydetti.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.