1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 13 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
13 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

13 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

Koç Burcu Yorumu

Günün ikinci yarısında  iletişim isteğiniz artacak. Çoğu Koç ateşli bir konu hakkında birileriyle konuşma ihtiyacı hissedecek. Konuşmak isteyeceğiniz kişi kendini büyük ihtimalle belli edecektir. Hararetli tartışmalar, samimi muhabbetler için çok iyi bir zamanlama.

Boğa Burcu Yorumu

Bu sabah oldukça eğlenceli geçecek. Fakat akşam olmadan günün sakin ritmi acımasızca değişecek ve neşenizi bozacak. Bazı Boğalar yeni hobiler, beklenmedik ev işleri ve sorumluluklarla karşı karşıya kalabilir.

İkizler Burcu Yorumu

Günün ikinci yarısı 13 Nisan 2015’in en verimli kısmı olabilir. İkizler bütün sürprizleri yaratıcı kişiliklerine veya kapasitelerine bir meydan okuma olarak algılayacaklar. Yıldızlar doğru yolda olduğunuzu gösteriyor.

Yengeç Burcu Yorumu

Günün ilk yarısında her şey yengeçlerin kontrolü altında. Fakat sonradan her şey başa çıkılamaz ve öngörülemez hale geliyor. Aile sorunlarını görmezden gelmek bazı yengeçler için zor olabilir. Mesela birini ziyarete gittiğinizde veya bir yerlere gittiğinizde, acil eve dönüp ev üyelerinden biriyle irtibat halinde olmak zorunda kalabilirsiniz.

Aslan Burcu Yorumu

Aslanın düşüncesi gün içerisinde değişecek. Dikkat ve alaka farklı bir şeye ilgili olmanızı sağlayacak. Materyal konular önemlerini kaybedecek. Bunun yerine fiziksel ya da zihinsel aktiviteler isteyeceksiniz. Herhangi bir geziye katılabilirsiniz.

Başak Burcu Yorumu

Kendinize ve ihtiyaçlarınıza kulak vererek güne başlayın. Yorgunsanız uyumalısınız. Konuşma isteğinizi ve enerjinizi günün ikinci yarısına bırakın. Bu zamanda düşünceleriniz  yeni  bir boyut kazanacak ve  hareketleriniz şartlarla uyum içinde olacak.

Terazi Burcu Yorumu

Sabah terazinin istekleri pek yok fakat akşama doğru bu istekler artıyor. Önceden istediğiniz ve sahip olduğunuz şeylerle artık mutlu değilsiniz. Ateşli bir tartışma ve güzel bir muhabbet edebileceğiniz akşama doğru keyfiniz artacak.

Akrep Burcu Yorumu

Adımları izleyin, bugün pek sizin gününüz değil. Akşama doğru bazı akrepler kendilerini, başkalarının şartları ve düşünceleri altında hareket ederken bulabilirler. Kendinize acil ne yaptığınız konusunda sorular sorma vakti geldi.

Yay Burcu Yorumu

Günün ikinci yarısında hayat size büyük başarılar gösterecek. Gerçek bir yaysanız, içinizdeki enerjiyi hissedeceksiniz ve çağrılara cevap vereceksiniz. Planlarınıza karşı gelse de bazı duygusal şeylere hayır demek sizin için zor olacak.

Oğlak Burcu Yorumu

Oğlakları sakin bir sabah ve heyecanlı bir akşam bekliyor. Planlarınızdaki ve hayatınızdaki bazı değişiklikler iyi yönde. Ev içinde oluşan tartışmalar artabilir. Hiç beklemediğiniz bir sonla karşılaşabilirsiniz.

Kova Burcu Yorumu

Önceden hiç plan yapmayın. Akşam sonu çok iyi bitecek olan beklenmedik bir olayla karşılaşacaksınız. Oturup, kaygılarını düşünmek bazı kovalara zor gelebilir.Yol ve diğer maceralar hayatınıza  renkkatabilir.

Balık Burcu Yorumu

13 Nisan 2015’te Balıkların  yeni  ilişki ve heyecan arayışları artıyor. Sürekli uyumlu olmaktan sıkıldıysanız daha güçlü duyguların peşinden kaçma fikri size ve eşinize çekici gelebilir. Hayatınıza heyecan katmak için  yeni  aktiviteler arayabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.