1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 13 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
13 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

13 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün ailenizle ilgili gelişmeler olabilir. Evinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Gün içinde yabancılarla ilgili konularda zorluklar yaşanabilir. Çatışma yaratan durumlarda sakin kalmaya çalışın. Eski arkadaşlarınızı görebilirsiniz. Toprağa ait konular gündeme gelebilir. Değişik konulara ilgi duyabilirsiniz. Kendinize zaman yaratmaya çalışın.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Gün içinde yakın çevrenizdeki insanlara görüşebilirsiniz. Yeni dedikodular öğrenebilirsiniz. Finansal konularda sizi strese sokan konularla ilgilenebilirsiniz. Parasal konularda mücadele etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Sorumlu olduğunuz işleri ilerletmek için çaba sarf edebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Parasal konular gündeminize gelebilir. Kaynaklarınızı arttırmak için yeni oluşumlar içinde olmayı düşünebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başkalarından yardım alabilirsiniz. Bugün işlerinizi ilerletmek için mücadele verebilirsiniz. Eşinizle ilgili konularda stresler yaşanabilir. Konuşmalarınıza dikkat etmenizde fayda var.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün eğitsel konularda daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırmaya çalışabilirsiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Bazı durumlar içinize kapanmanıza neden olabilir. Sabırlı olun.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün keyfinizi kaçıran olaylar yaşayabilirsiniz. Dikkatsizlikten dolayı sıkıntılar olabilir. Bu durum karşısında kabullenmek işleri kolaylaştıracaktır. Çevrenizdeki insanlara karşı daha hoşgörülü davranmalısınız. Gün içinde yaratıcı olduğunuz konularda terslikler çıkabilir. İlişkilerinizde yaşanan konulara daha sabırlı yaklaşmalısınız.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Gün içinde gelecek yönünde planlamalar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha mücadeleci tutum sergileyebilirsiniz. Birlikte zaman geçirdiğiniz kişilerle uyumlu olmakta zorlanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Ev hayatınızda kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

İş hayatında sorumlu olduğunuz işlerde gelecek yönünde planlamalar yapabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Sorumluluklarınız için mücadele edebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili koşullardan etkilenebilirsiniz. Yaşanan olaylarda fazla tepkisel davranmamaya çalışın. Beklenmedik haberler alabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olayları daha kolay anlamlandıracağınız bir gündesiniz. Geleceğiniz yönünde yeni beklentiler ve hedefler koyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başkalarından yardım almak sizi rahatlatacak. Parasal konularda gündeminizi meşgul edebilir. Harcamalar artabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün endişe hissettiğiniz konular sizi daha fazla bağlayabilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Size stres yaratan konular nedeniyle keyfiniz kaçabilir. Finansal konularda yardım alabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni planlamalar yapmanız gerekebilir. Bazı konuları fazla hırs yapmanız sağlığınıza zarar verebilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bu sabah eşinizle ilgili konularda sakin kalmanızda fayda var. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınız için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Hayatınıza yön vermek için yeni kararlar gündeme gelebilir. Gelecek yönündeki beklentileriniz için yeni hedefler koyabilirsiniz. Uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklar zihninize takılabilir. Sorumlu olduğunuz konuları en iyisini yapmak için çaba sarf edebilirsiniz. Gün içinde sizi yoran konular gündeme gelebilir. Sağlıkla ilgili konularda daha dikkatli davranmanızda fayda var. Geleceğinizle ilgili konularda stresler oluşabilir. Arkadaşlarınızla çatışmalar olabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız hobilerinize zaman ayırabilir. Çocuklarınız ve ailenizle zaman geçirmek size iyi gelecek. Bugün sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızdaki koşullarda uğraştırıcı olabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.