1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 13 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
13 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

13 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün sizi yoran ya da hassas kılan konularla ilgilenebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı keyifsiz olayların ortasında kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Sabah saatlerinde tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Bazı konularda beklentinizi azaltmanız sizin için daha iyi olabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün geleceğinizle ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. Enerjinizi sosyal alana taşımak isteyeceksiniz. Gün içinde değişik konulara ilgi gösterebilirsiniz. Aynı çevredeki insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri ilerletmek için çalışma arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. İşlerinizden kazançlarınız olabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Sabah saatlerinde hareketli bir gündeminiz olabilir. İş hayatınızda statü kazanmak için yeni işlere başlayabilirsiniz. Gün içinde göz önünde olacağınız işler yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda engelleri aşmak için mücadele edebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınıza karşı daha fedakar davranabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün değişik konulara ilgi gösterebilirsiniz. Kendinizi daha özgür hissedeceğiniz bir gündesiniz. Yaşadığınız olaylar daha iyi algılayabilirsiniz. Duygusal yönden daha içe dönük olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecek. Yabancılarla olan ilişkileriniz iş gündeminizi etkileyebilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Sabah saatlerinde endişe duyduğunuz konularda ani tepkiler verebilirsiniz. Ortaklı para konularında karar almak isteyebilirsiniz. Finansal konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Borç alacak ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz işlerinizi netleştirmek için yardım alabilirsiniz. Bugün banka işlerinizi halledebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sabah saatlerinde kendinizi aktif hissedebilirsiniz. Güne spor ya da hareketlilikle ile başlayabilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Kendinizi karşınızdakilere ifade etmek önemli olabilir. Duygusal yönden denge içinde olmak isteyeceksiniz. Bazı konularda daha toleranslı davranmanız gerekebilir. İşlerinizde sorumluluğunuz artabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Çalışma hayatınızdaki kazanımlarınız önem kazanabilir. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde dengenizi korumanız gerekebilir. Ani tepkiler vermeniz ortamı gerekebilir. Politik tavrınızı korumalısınız. Sizi yoran konulara karşı daha özenli davranmalısınız. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkiniz gün içinde önem kazanabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Sabah saatlerinde ilgilendiğiniz konularda enerjik ve koparıcı olabilirsiniz. Bugün sevdiğiniz konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Aşk hayatınızda sizi tutkulu yapan koşullar var. Riskli koşullara karşı dikkatli olmalısınız. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün ailevi konulardan dolayı kendinizi biraz gergin hissedebilirsiniz. Bazı konularda daha atak davranmanız mümkün. Sabırlı olmanızı gerektiren koşullar söz konusu. İç sesinize dönerseniz olayları daha kolay atlatabilirsiniz. Güven aradığınız alanlara çekilebilirsiniz. Emlak konularıyla ilgili fırsatlar önünüze çıkabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bu sabah hareketli bir gündeminiz olabilir. Yanlış anlaşılmalardan kaynaklı tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Şirket içi konuşmaları yazıya dökmeniz sizin için daha iyi olabilir. Gün içinde eğitimler düzenleyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha aktif olabilirsiniz. İşlerinize yön kazandırmak için iş arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Sabah saatlerinde parasal konularla ilgili hızlı hareket etmemelisiniz. Gün içindeki harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda daha mücadeleci davranmanız gerekebilir. Yeni işler gündeme gelebilir. Sorumluluklarınız artabilir. Kendinizi yeni organizasyonlar içinde bulabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün kişisel olarak önem verdiğiniz konularda daha fedakar olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi netleştirmek için başkalarından yardım alabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için fırsat bulacaksınız. Hassas olduğunuz konularda daha fazla düşünebilirsiniz. İlişkileriniz ön plana çıkabilir. Değişen koşullar sizi yorabilir.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.