1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 13 ŞUBAT’TA AÇILIYOR
13 ŞUBAT’TA AÇILIYOR

13 ŞUBAT’TA AÇILIYOR

13 Şubat Cuma günü saat 10:00’da ...

A+A-

 

Girne Belediyesi tarafından yaptırılan “Leymosun Kültür Evi” 13 Şubat’ta hizmete açılıyor.

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümü’nden yapılan açıklamaya göre; Dr. Fazıl Küçük Bulvarı (Yeni Liman yolu) üzerinde bulunan Limasol-Girne Şehitleri ve Özgürlük Anıtı arkasındaki alanda yer alan Leymosun Kültür Evi 13 Şubat Cuma günü saat 10:00’da açılacak.

Girne Belediyesi Leymosun Kültür Evi’nde çeşitli sosyal etkinliklerin yapılmasının planlandığı belirtilen  açıklamada Ev’le ilgili şöyle denildi:

“Herkesin ailesiyle, arkadaşlarıyla vakit geçireceği, sivil toplum örgütlerinin de yararlanabileceği, toplantılara, sergilere, seminerlere, imza günlerine olanak tanıyan nezih bir ortam hazırladı. Halkımız bir program dahilinde rahatlıkla gelip bu mekandan yararlanabilecek sosyal etkinliklere katılabilecek.

Leymosun Kültür Evi modern ve farklı bir konsept ile, engelli standartlarına uygun olarak tasarlandı. İçerisinde; sergi ve çok amaçlı salonu, ofis maksatlı modern odası, kitaplığı, mutfağı, kadın-erkek ve engelli tuvaletleri ile terası bulunan binanın son hazırlıkları yapıldı. Kültür evinin bahçesindeki peyzaj düzenlemeleri de tamamlandı.

Ocak 2014’de yapımına başlanan ve projede yapılan önemli değişiklikler sonrasında Temmuz 2014’den itibaren inşaatına aralıksız devam edilen Leymosun Kültür Evi ile ilgili açıklama yapan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, şehrin en güzel yerinde hizmete girecek kültür evinin Belediye’nin kendi öz kaynakları ile gerçekleştirildiğini ve tüm imkanların kullanıldığını belirtti.

Başkan Güngördü, kültür evinin birçok etkinliğe ve Girne’de yaşayanlara hizmet vereceğini vurguladı; Kültür Evinin hayırlı olmasını temenni etti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.