1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 13 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
13 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

13 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün yaptığınız çalışmalarda kariyer odaklı olmanız mümkün. Yapacağınız sunum sizin için bir yükseliş projesi olabilir. Oluşabilecek risklere karşı önlemenizi almanız sizi zor durumdan kurtarır. Cesur ve girişimci tavırlarınız, istikrarlı duruşunuz size olumlu değerler katacaktır. Evinizle ilgili konular gündeminizde olabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün uğraştığınız işlerinizde idealleriniz ile ilgili konuları bir grup iş arkadaşınızla paylaşabilirsiniz. Sunmuş olduğunuz önerilerin finansal getirileri hakkında tespitlerinizi sunmanız mümkün. İş arkadaşlarınızdan alacağınız desteklerle rahatlayabilir, ümitlerinizi gelecek için gerçekleştirebilmenin heyecanını yaşayabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün uğraştığınız işlerle ilgili yarım kalan işlerinizi toparlayabilirsiniz. Zihniniz karışık olabilir, odaklanmada zorluk yaşamanız mümkün. Duygusal olarak derinlere dalabilirsiniz. Elinizde olmayan sebeplerden dolayı içinize kapanmanız olası. Ailenizle ilgilenebilir ya da yalnız kalıp iç dünyanıza dönmek isteyebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Duygularınızda inişlerin ve çıkışların olması mümkün olur. Aileniz ve aile bireylerinizle ilgili konularla ilgilenebilir, elinizden gelenin en iyisini yapmak için çaba gösterirsiniz. Eviniz sizin için güvenli alanınızdır. Kendinizi evinizde çok huzurlu hissedersiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Maddi kaynaklarınızla ilgili konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Bütçeleme yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Aileniz ile ilgili konular gündeminize gelir, destekleyici bir tavır sergilemeniz mümkün. Eviniz ile ilgili değişiklikler yapmak isteyebilir, daha önceden planladığınız alışverişe çıkabilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte keyifli anlar yaşarsınız.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün işlerinizle ilgili detayları inceleyebilir, kendinize çalışma haritası oluşturabilirsiniz. Zihinsel olarak sakin ve yapmak istediklerinizde net olacaksınız. İleriye dönük planlarınızda yapacaklarınızı sıra koyar teker teker uygulayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde eleştirel yanınızın ön planda olması mümkündür.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Ev hayatınızdaki işlerle ilgilenmeniz gereken zamanlar içindesiniz. Duygusal olarak denge arayışı içinde olabilirsiniz. Aileniz ile ilgili konularda geçmişe dair açılan konular sizi gerebilir. Tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilir, sert ifadeler kullanabilirsiniz. Daha sakin ve esnek olmakta fayda vardır. Biraz kendinizle kalmanız size iyi gelecektir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün uğraştığınız işlerinizde yaratıcılığınızı kullanıp sezgilerinize kulak verebilirsiniz. Duygularınızı kontrol ermekte zorlanacağınız bir gün olabilir. Duygu dalgalanmalarınıza dikkat etmelisiniz. Kendinizi ifade etmekte krizler yaşamanız olasıdır. Ailevi konularınızla ilgilenmek durumunda kalabilir, elinizden gelen desteği verebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızda detaylar ön plana çıkabilir. İşlerinize odaklanmada zorlanabilirsiniz. Bu sebeple detaylar gözünüzden kaçabilir. Daha dikkatli olmanızda yarar vardır. Ailevi konularınızda oluşan gündemle ilgilenmek durumda kalabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte keyifli anları paylaşmak sizi mutlu edecektir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Eşinizle ile ilgili ortak konularınızda plan değişikliği yapmanız gerekebilir. Bazı konularda fikir çatışmaları içinde olmanız mümkün. Mesleki konularınızda almanız gereken kararlarda odaklanma sorunu yaşamanız olasıdır. Duygusal yanınız bugün ağırlıklı olabilir. Mantığınızla duygularınız arasında kalmanız olasıdır. Dengede kalmaya özen göstermelisiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Endişe duyduğunuz konuları çok fazla büyütmemeye özen gösterin. Bu durum gerilmenize ve etrafınızdaki insanlarla tartışmanıza neden olabilir. Finansal konularınızla ilgili kontrolünüz dışında gelişen yatırımlarınızda kayıplar yaşamanız olasıdır. Risklere karşı alternatif önlemler almanızda yarar var. Ailenize zaman ayırmayı ihmal etmeyin.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün yeni ufukları keşfetme ve yeni şeyler öğrenmek için uygun fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ailenizle birlikte mistik yurt dışı gezilerine katılabilir, keyifli ve öğretici anlar yaşarsınız. Yapmış olduğunuz bu tarz bir gezi vizyonunuzun gelişmesine olanak tanır. Felsefi konulara ilginiz daha fazla artar. Bu konularda eğitim almak isteyebilirsiniz.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.